Γιώργος Σαμπάνης: Έκανε πρόταση στην Ιωάννα Σαρρή - Το εντυπωσιακό μονόπετρο

Θα το πάρει το κορίτσι τελικά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή, φαίνεται πως αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παραπέρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η πρόταση γάμου έγινε!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Νάζου το ζευγάρι βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, κι όλοι κοιτούσαν το μονόπετρο που έλαμπε από χιλιόμετρα, στο χέρι του γνωστού μοντέλου.

Το μονόπετρο της Ιωάννας Σαρρή

Ιωάννα Σαρρή μονόπετρο
Instagram/@iwanna_sarri

Το ζευγάρι είναι μαζί από την άνοιξη του 2022 και μάλιστα πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο μοντέρνο διαμέρισμα του τραγουδιστή στην Αργυρούπολη. Αν και στις αρχές της γνωριμίας τους κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους και προσπαθούσαν να προφυλάξουν τη σχέση τους από τα media, Ιωάννα και Γιώργος αδιαφορούν πλέον για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κάδρα, διακοσμητικά και οι κιθάρες του τραγουδιστή δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το διαμέρισμα ενώ το deco ολοκληρώνουν μερικά φωτιστικά, καθρέπτες και οι πλατινένιοι δίσκοι του Γιώργου Σαμπάνη.

Τι είναι η παράλυση Bell από την οποία πάσχει η Ιωάννα Σαρρή

Πριν από λίγο καιρό, με μια ανάρτηση που ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους (δείτε εδώ τι ανέβασε), η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, Ιωάννα Σαρρή αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι πάσχει από την παράλυση του Bell.

Το Youweekly.gr έψαξε τι ακριβώς είναι η πάθηση αυτή, ποια είναι τα συμπτώματά της αλλά και πως θεραπεύεται.

Η παράλυση του Bell, γνωστή και ως πρόσωπο του Bell, είναι μια παραλυτική κατάσταση που επηρεάζει το πρόσωπο λόγω προβλήματος με τον εγκεφαλικό νεύρο που ελέγχει τους μύες στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια περιορισμένη παράλυση ή απώλεια κινητικότητας σε ένα ή και τα δύο πλευρά του προσώπου.

Η παράλυση του Bell μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της ιιάστησης του εγκεφάλου από έναν ιό. Η ακριβής αιτία εξακριβώνεται συχνά δύσκολα, αλλά η ιιάστηση του εγκεφάλου από τον ιό της αναπηρίας (herpes simplex virus) είναι μία από τις πιο συνηθισμένες αιτίες.

Η παράλυση του Bell συνήθως δεν είναι μόνιμη και πολλές φορές βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, αν και μερικές φορές μπορεί να απαιτείται θεραπεία με φάρμακα ή άλλες ιατρικές προσεγγίσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να παραμείνει μια ελαφρά απόκλιση στην έκφραση του προσώπου ή στη λειτουργία των μυών, ακόμη και μετά την ανάρρωση.

Τα συμπτώματα

Η παράλυση του Bell μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από συμπτώματα στο πρόσωπο λόγω προβλήματος με τον εγκεφαλικό νεύρο που ελέγχει τους μύες του προσώπου. Τα κύρια συμπτώματα περιλαμβάνουν:

  1. Αδυναμία να σηκώσετε τα φρύδια: Αυτό μπορεί να καθιστά την εκφρασή του προσώπου περιορισμένη ή αποδοτική.
  2. Αδυναμία να κλείσετε το μάτι: Οι πάσχοντες μπορεί να μην μπορούν να κλείσουν πλήρως ένα μάτι, προκαλώντας τη δυσκολία στον ύπνο και την προστασία του ματιού από τον ξήρανση.
  3. Πτώση ή απώλεια της έκφρασης: Οι πάσχοντες μπορεί να δυσκολεύονται να εκφράσουν συναισθήματα με το πρόσωπο τους, όπως το χαμόγελο ή το συμπάθειο.
  4. Δυσκολία στην άσκηση της σιαγόνας: Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στην τροφή ή την ομιλία.
  5. Διασπορά των γεύσεων: Οι πάσχοντες μπορεί να αντιληφθούν διαταραχές στη γεύση.
  6. Αναισθησία ή πόνος στο πρόσωπο: Αυτό μπορεί να προκαλέσει αίσθημα αναισθησίας ή αποσυντονισμού σε ορισμένες περιοχές του προσώπου.

Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να παρουσιαστούν απότομα και να είναι προβληματικά για τον ασθενή, καθώς επηρεάζουν την καθημερινή τους ζωή και την επικοινωνία. Η σοβαρότητα των συμπτωμάτων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το βαθμό της παράλυσης και την αιτία που την προκαλεί.