Απόστολος Λύτρας: Είχε χωρίσει 6 μήνες πριν με την Σοφία Πολυζωγοπούλου - Όλη η αλήθεια

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η υπόθεση ξυλοδαρμού Λύτρα και Πολυζωγοπούλου δεν έχει κλείσει ακόμα και όσο οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνά τους, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ζευγάρι. Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, μάλιστα, έγινε μία σημαντική αποκάλυψη για τους δύο δικηγόρους.

Ενώ ακούστηκε έντονα πως ο ξυλοδαρμός έγινε λόγω ζήλειας, έγινε γνωστό πως μεταξύ τους είχαν πάρει την απόφαση πολύ καιρό πριν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να πάρουν διαζύγιο, έχοντας διευθετήσει και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Δείτε επίσης: Η 9χρονη κόρη του επέστρεψε στο σπίτι με την Σοφία Πολυζωγοπούλου - Θα ζητήσει την επιμέλεια της

Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Λύτρα - Πολυζωγοπούλου

«Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου αποφάσισαν 6 μήνες πριν να χωρίσουν, παρά το γεγονός ότι έμεναν στο ίδιο σπίτι. Είχαν κανονίσει όλα τα οικονομικά τους, λογαριασμοί, χρήματα, περιουσίες, τα είχαν συζητήσει πώς ακριβώς θα διαχωριστεί η κοινή τους περιουσία.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε αρχίσει να αναλαμβάνει και δικές της υποθέσεις όσο ήταν μέσα στο δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα και μαζί του διαχειριζόταν και άλλες υποθέσεις. Όλα αυτά μέχρι πριν από 10 μέρες, πριν την επίθεση που δέχθηκε μέσα στο αυτοκίνητο από εκείνον. Ήταν πολύ καλό το κλίμα μεταξύ τους. Το προφίλ της στο Facebook άλλαξε πολύ καιρό πριν από τον ξυλοδαρμό. Έγραφε πως "Δουλεύει στην εταιρεία Δικηγορικό Γραφείο Σοφίας Πολυζωγοπούλου", δείχνοντας τον μοναχικό δρόμο που θα ξεκινούσε στην δικηγορία. Έξι μήνες πριν είχαν όλα διευθετηθεί...», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας - Ο πραγματικός λόγος που δεν εξετάζεται το αμάξι που ξυλοκόπησε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Πολυζωγοπούλου Λύτρας χωρισμός

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι την Κυριακή 23/6 πρόβαλλαν αδημοσίευτη συνέντευξη του Απόστολου Λύτρα, την οποία είχαν πάρει πριν μερικές χρόνια. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Παπακυριακού δεν βρίσκεται πλέον στην παρέα του MEGA.

Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Απόστολος Λύτρας, είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για την σχέση του με την σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου και σε συνδυασμό το γεγονός πως ήταν συνήγορος κακοποιημένων γυναικών, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτασε στο σημείο να ξυλοκοπήσει την γυναίκα του.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αμέσως με το που την είδα, μου άρεσε. Έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, ενώ εγώ έχω και δύο κόρες από τον πρώτο μου γάμο. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρίσκομαι μαζί τους. Γι’ αυτό και προσπαθώ όταν έχω χρόνο να τον περνάω στο σπίτι. Περνάω ωραία στο σπίτι με τη Σοφία, αλλά και με τα παιδιά μου. Μαγειρεύουμε ο ένας για τον άλλον, είναι καλή μαγείρισσα, ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω και προσπαθώ να τη βοηθώ σε πολλά πράγματα που έχει ανάγκη.

Στο σπίτι προσπαθούμε να μη συζητάμε τα θέματα της δουλειάς μας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, τα αφήνουμε έξω, όσες φορές είναι εφικτό. Είναι μια πολύ καλή δικηγόρος και μέσα στο γραφείο τα έχουμε βρει, δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα κι έχουμε άριστη συνεργασία. Έχουμε διαφωνήσει για υποθέσεις, αλλά ευτυχώς την άκουσα. Έχω αρνηθεί να αναλάβω κάποιες υποθέσεις και έπαιξε ρόλο εκείνη. Την άκουσα και δεν ανέλαβα συγκεκριμένες υποθέσεις, είχε δίκιο!», ακούγεται να λέει στην συνέντευξη του ο Απόστολος Λύτρας.