Σπύρος Μπιμπίλας: Κατέθεσε νέα αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια

Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα στον ηθοποιό και τον δικηγόρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια κόντρα δίχως τέλος είναι αυτή που έχει ανοίξει ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και στον Σπύρο Μπιμπίλα με τον δικηγόρο και τον ηθοποιό να ανταλλάσσουν συχνά - πυκνά "πυρά" μέσα από τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών.

Πριν από λίγο καιρό, ο ποινικολόγος είχε σχολιάσει αρκετά έντονα την αγωγή που του είχε κάνει ο ηθοποιός (δείτε εδώ τι είχε πει). Την Τρίτη 25/6 έγινε γνωστό, ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας επανήλθε με μία νέα μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μήνυση και αγωγή στον Αλέξη Κούγια

Όπως αναλυτικά, αναφέρθηκε στο Πρωινό ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για τον Αλέξη Κούγια σχετικά με τα όσα έχει δηλώσει ο δικηγόρος για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σπύρος - Μπιμπίλας

Από τη μεριά του μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας κινείται και εκείνος νομικά κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Πιο αναλυτικά, ο ποινικολόγος παραχώρησε πρόσφατα δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού του Απόστολου Λύτρα του οποίου έχει αναλάβει την υπεράσπιση. Απάντησε για τις δηλώσεις που έκανε περί αντρίκιας συμπεριφοράς του δικηγόρου, τα έβαλε με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και με την Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Αυτή τη στιγμή ζούμε μία δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων. Κάποιοι θέλουν να μας αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας και να μας κλείσουν το στόμα, και ειδικά σε κάποιους ανθρώπους σαν και εμένα. Σε μία συζήτηση που είχα με τον κύριο Παπαδάκη και την κυρία Αναστασοπούλου και είπα την άποψή μου. Η άποψή μου διαστρεβλώθηκε και δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό οφείλεται στο ότι κάποιοι δε γνωρίζουν καλά ελληνικά.

Δεν είπα ποτέ ότι ήταν δικαιολογημένη η συμπεριφορά Λύτρα. Τη χαρακτήρισα αδικαιολόγητη. Είπα όμως ότι ήταν ανδρική η συμπεριφορά του να παραδεχτεί στο τέλος το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αυτό όμως σόκαρε φαίνεται τον κύριο Κασσελάκη, ο οποίος φαίνεται έχει ενοχληθεί από τις τοποθετήσεις μου (δείτε εδώ την ανακοίνωση που εξέδωσε και τον προσέβαλε), γιατί πραγματικά οι απόψεις μου γι’ αυτόν είναι αυτές τις οποίες έχω διατυπώσει κατά καιρούς και παρενέβη λες και εγώ είμαι αρχηγός κόμματος ή είμαι κάποιο μέλος του κόμματός του ή είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος είμαι στο κοινωνικό του περιβάλλον....δείτε εδώ τη συνέχεια.