Έλενα Παπαβασιλείου: «Είχα ενοχές για τη σέξι εικόνα μου, τώρα όμως γουστάρω»

Έλενα Παπαβασιλείου: «Είχα ενοχές για τη σέξι εικόνα μου, τώρα όμως γουστάρω»

Η Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το κατά πόσο την επηρέασε η εξωτερική της εμφάνιση στα επαγγελματικά της βήματα...



Στην αρχή της κουβέντας, η Τζένη Μπαλατσινού ρώτησε την καλεσμένη της, που πρόσφατα ο φακός συνέλαβε σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της, πόσο ερωτευμένη είναι, με τη νεαρή παρουσιάστρια να απαντάει χαμογελώντας: «Πολύ!», ενώ πρόσθεσε: «Δυσκολεύομαι πάντως πολύ να τα λέω αυτά, χρειάζομαι αρκετό καιρό μέχρι να καταφέρω να το πω».


Η Έλενα μίλησε και την περίοδο που παρουσίασε πρωινή εκπομπή στον Alpha αλλά και για το πώς την επηρέασε στη δουλειά της η εξωτερική της εμφάνιση: «Όταν έκανα πρωινό, επτά με 10 το πρωί, ό,τι κι αν έλεγα την επόμενη μέρα συζητιόταν. Μου ήρθε πολύ απότομα όλο αυτό και μετά συνέχεια με το σέξι στοιχείο, μου ήρθαν οι ενοχές. Τώρα όμως γουστάρω! [...] Δεν με ενοχλεί η σέξι εικόνα μου, με ενοχλεί όταν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινήσα να κάνω τις σπουδές μου, ήθελα να μάθω γλώσσες, ήθελα να χτίσω την Έλενα ως προσωπικότητα», δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια.