Τι ζητούσε ο Σάκης Μπουλάς απεγνωσμένα λίγο πριν πεθάνει;

Τι ζητούσε ο Σάκης Μπουλάς απεγνωσμένα λίγο πριν πεθάνει;

Την τελευταία του τηλεφωνική συνομιλία, το βράδυ της Τετάρτης, με τον Σάκη Μπουλά που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, νικημένος από τον καρκίνο, μετέφερε ο καλός του φίλος Λάκης Παπαδόπουλος, αποκαλύπτοντας αυτό που ζητούσε μέχρι τέλους ο ηθοποιός.





Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Λάκης Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ο Σάκης Μπουλάς ζητούσε μετά μανίας τους φίλους του. «Είχα μιλήσει μαζί του, δεν μπόρεσα να τον ακούσω, δεν έβγαινε φωνή. Προχθές το βράδυ μιλούσαμε στο τηλέφωνο και βριζόμασταν και γέλαγε. Εγώ δεν μπορούσα να τον καταλάβω, αλλά γελούσαμε. Κι εκείνη την ώρα έμαθα ότι ζητούσε με μανία τους φίλους του» είπε χαρακτηριστικά ο αγαπητός μουσικός.


«Ο Σάκης δούλευε μέχρι το τέλος σαν μυρμήγκι. Όταν το έμαθε πριν από ένα χρόνο έπρεπε να φύγει από το θέατρο, να πάρει την αγαπημένη του και να γνωρίσει όλο τον κόσμο, αλλά ο Σάκης δεν το έκανε αυτό. Αυτή ήταν η ζωή του, το πάλκο. Λυπάμαι γιατί φεύγουμε και δεν καταλαβαίνουμε ότι είμαστε τίποτα» συμπλήρωσε ο Λάκης Παπαδόπουλος.



athensmagazine.gr