Αλεξ Καββαδίας: Ο Έλληνας τραγουδιστής που θα \"ανοίξει\" τη συναυλία της Lady Gaga! (PHOTOS)

Αλεξ Καββαδίας: Ο Έλληνας τραγουδιστής που θα \

Αντίστροφα μετρούν οι θαυμαστές της Lady Gaga για να την δουν επί σκηνής, σε ένα σόου που αναμένεται να είναι φαντασμαγορικό. Ο Αλεξ Καββαδίας, ο νεαρός τραγουδιστής της ποπ μουσικής, έχει επίσης αγωνία, αλλά για έναν ακόμη λόγο. Είναι ο Ελληνας τραγουδιστής που θα «ανοίξει» τη συναυλία της εκκεντρικής σταρ στο ΟΑΚΑ.


«Οι ώρες περνάνε, φτάνουμε στη μεγάλη βραδιά και σίγουρα τη θέση της χαράς παίρνει το άγχος και η αγωνία. Πολλή αγωνία για να πάνε όλα καλά» δήλωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά την Lady Gaga, στην οποία σκοπεύει να πει: «Πόσο χαρούμενος είμαι για την ευκαιρία να βρεθώ μαζί της στο ίδιο σόου».


Ο Αλεξ δήλωσε πως είναι μεγάλη η ευκαιρία που του δίνεται και πιστεύει πως με σκληρή δουλειά θα μπορέσει να αξιοποιήσει αυτήν την ευκαιρία. Σημείωσε μάλιστα πως το σόου θα είναι εντυπωσιακό, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες: «Να περιμένετε ένα εντυπωσιακό σόου... είναι έκπληξη. Πάντως έχουμε δώσει όλοι οι συνεργάτες τον καλύτερο μας εαυτό».


Ο Άλεξ Καββαδίας είναι ένας αγγλόφωνος ροκ καλλιτέχνης που ζει στην Ελλάδα και έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Αυστραλία. Πριν από μερικά χρόνια μετακόμισε στην Ελλάδα και ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Matisse, στο άλμπουμ «Rock n'Roll Mafia», για το οποίο ηχογράφησε δυο ντουέτα, ένα με την Lenka Kripac από την Αυστραλία και ένα με την Johnette Napolitano από τους Concrete Blonde.


Με τους Matisse κυκλοφόρησε τέσσερα singles και τέσσερα videos, ενώ το συγκροημα ήταν υποψήφιο για δυο βραβεία στα MTV European Music Awards.


Εχει τραγουδήσει σε συναυλίες στην Αγγλία, τη Σκωτία και την Ελλάδα, ενώ πρόσφατα ηχογράφησε ένα ντουέτο με τον Ψαραντώνη. Τέλος, κυκλοφόρησε το πρώτο του solo single και μουσικό video με τίτλο «Stop Playing With My Heart».