ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ! Η ΜΥΣΤΙΚΗ πρόταση ΓΑΜΟΥ στην Ελεονώρα Μελέτη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ! Η ΜΥΣΤΙΚΗ πρόταση ΓΑΜΟΥ στην Ελεονώρα Μελέτη!

Νέα εξομολόγηση βόμβα της Ελεονώρας. Η παρουσιάστρια βρέθηκε ένα βήμα πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τελικά το νυφικό της έμεινε στην… ντουλάπα. Μάλιστα η ίδια το παραδέχτηκε ανοιχτά, όπως και ότι η τελική της άρνηση αποδείχτηκε λάθος που ακόμη το πληρώνει. Και αν νομίζετε ότι η Μελέτη «φωτογραφίζει» τον Γιάννη Ολιζιέρσκι, κάνετε λάθος.


Ο Γιάννης ήταν ο πλέον γνωστός της δεσμός, όπως διαβάζουμε στο εβδομαδιαίο περιοδικό YES! και όντως έφτασαν ένα βήμα πριν από το γάμο. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί και πήγαινε φουλ για γάμο μέχρι που η σχέση τους έγινε πρωτοσέλιδη στα ΜΜΕ και αυτή η δημοσιότητα αποδείχτηκε καταστροφική για το ζευγάρι. Ο Ολιζιέρσκι είχε σοβαρό πρόβλημα με τα φλας που τον κυνηγούσαν σε κάθε του βήμα, η Ελεονώρα πίστευε ότι μπορούσε να το διαχειριστεί, αλλά διαψεύστηκε και ενώ όλοι περίμεναν να γίνει γάμος, ήρθε ο χωρισμός προκαλώντας σοκ στην ελληνική showbiz. Η παρουσιάστρια «έπεσε στα πατώματα» κι έκανε καιρό για να ξεπεράσει το «διαζύγιο».


«Έφτασα πολύ κοντά»


Η Ελεονώρα αποκαλύπτει όμως ότι έχει δεχτεί και δεύτερη πρόταση γάμου, η οποία την ξάφνιασε πολύ, αλλά αποφάσισε να την αρνηθεί. Όταν μια θαυμάστριά της της έστειλε mail στο προσωπικό της blog και τη ρωτούσε «πώς ξέρεις αυτός που πας να παντρευτείς ότι είναι ο άντρας της ζωής σου;», η Μελέτη παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε τι να της απαντήσει. «Δεν μπορώ να μπω στη θέση μιας γυναίκας που έχει πάρει την απόφαση να περάσει τη ζωή της με έναν άνθρωπο. Γιατί δεν το έχω νιώσει». Για να σκάσει στη συνέχεια τη βόμβα: «Και δύο φορές που έχω φτάσει κοντά, πολύ κοντά, έκανα πίσω και άλλαξα γνώμη»...


Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που παραλίγο να ντύσει νύφη την Ελεονώρα; Ένας επιχειρηματίας –στην ίδια ηλικία με την παρουσιάστρια– είχε μπει στην καρδιά της. Εκείνη έχοντας πάρει το μάθημά της από τη σχέση της με τον Γιάννη, είχε κρατήσει μακριά από κάθε δημοσιότητα αυτόν το δεσμό της. Έμειναν αρκετούς μήνες μαζί και έζησαν έναν παράφορο έρωτα, μέχρι που ο σύντροφος της Μελέτη αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα: Μια ρομαντική πρόταση γάμου όπως το επιτάσσουν οι συνθήκες. Γονάτισε μπροστά της και με ένα μονόπετρο ήθελε να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Η Ελεονώρα τα έχασε. «Η πρόταση ήταν πολύ ρομαντική και συγκινητική», παραδέχεται, όμως δεν έδωσε αμέσως απάντηση. Φοβήθηκε; Ήθελε να το σκεφτεί; Το θέμα είναι ότι το νυφικό δεν βγήκε ποτέ από την ντουλάπα.


«Έκανα λάθος»


«Όχι, ότι δεν ήμουν σίγουρη για τα αισθήματά μου. Κάθε άλλο. Ήμουν πιο σίγουρη από ποτέ ότι αγαπώ βαθιά. Εκείνο που με τρόμαζε είναι ο εαυτός μου», ομολογεί.