ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: \"Στο τηλέφωνο ήμουν μια βδομάδα.Το περιμέναμε...\"

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: \

Ο θάνατος του Σάκη Μπουλά κάλυψε με ένα πελώριο πέπλο θλίψης τους στενούς φίλους και τους συνεργάτες του. Ένας από αυτούς και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον οποίο συνεργαζόταν φέτος ο τραγουδιστής στην παράσταση «Γκαγκαντίν: Οι γενναίοι της νύχτας».


«Το περιμέναμε. Στο τηλέφωνο ήμουν μια εβδομάδα και περίμενα», είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αλλά παρ' όλ' αυτά, ο πόνος του είναι πολύ βαρύς.


Ο ίδιος θέλει να θυμάται τον γενναίο φίλο του, που με απίστευτο σθένος δεν το έβαζε ποτέ κάτω, ακόμα κι όταν η ασθένειά του άρχισε να τον νικά.


«Είμαι πολύ περήφανος που παίζαμε μαζί. Μας έδωσε μαθήματα. Τον Σάκη τον ξέρω από το 1980,αλλά αυτούς τους δύο τελευταίους μήνες που συνεργαστήκαμε, δεθήκαμε όσο δεν έχουμε δεθεί όλα αυτά τα χρόνια. Μας έκανε μεγάλη τιμή που έπαιξε μαζί μας. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτόν», είπε.


Όπως τόνισε μάλιστα, ο Σάκης Μπουλάς ήταν ευτυχισμένος γιατί έκανε αυτό που αγαπούσε. Άλλωστε ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι αγωνιστής και ότι θέλει να φύγει πάνω στη σκηνή.


«Αν δεν ήταν ευτυχισμένος ο Σάκης δεν θα ήταν στην παράσταση γιατί δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος. Υποβασταζόμενος ανέβαινε στη σκηνή, αλλά όταν έβγαινε έπαιρνε δύναμη», είπε.


Όσο γι' αυτό που θα θυμάται πάντα από τον αγαπημένο του φίλο;


«Το τελευταίο του χαμόγελο στο νοσοκομείο», απάντησε ο Λαυρέντης, φανερά συντετριμμένος.



www.athensmagazine.gr