Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο Happy Day, με αφορμή την παρουσία του σε γκαλερί ζωγραφικής, έπλεξε το εγκώμιο της Ευγενίας Μανωλίδου για την αγάπη της προς την τέχνη, ενώ σχολίασε τη σάτιρα που δέχτηκε από τους Ράδιο Αρβύλα και συγκεκριμένα από τον Αντώνη Κανάκη.

Ο Υπουργός Υγείας παραδέχθηκε πως δεν είναι φανατικός της τέχνης, ωστόσο τόνισε πόσο εκτιμά τη δουλειά της συζύγου του. «Η Ευγενία είναι καταπληκτική με τα αρχαία, έχει κάνει θραύση, έχει πάει σε δύο πανεπιστήμια, έχει φύγει πολύ μπροστά. Μιλάω τόσο ωραία για εκείνη, γιατί το αξίζει» ανέφερε με θαυμασμό.

Η απάντηση που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Αντώνη Κανάκη

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα, σχολίασε: «Είχα πει κάτι για τον κύριο Κανάκη που είχε πει κάτι που αφορά τη διαφθορά. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή μου. Σε όλα τα άλλα, δημόσια πρόσωπα είμαστε, θα μας σχολιάζουν και δεν χάλασε ο κόσμος. Νομίζω ότι ο κ. Κανάκης δεν θα το ξανακάνει, δεν θα αναφερθεί σε εμένα περί διαφθοράς».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν σκληρές κατηγορίες ενώ σε παλαιότερους υπαινιγμούς του παρουσιαστή είχε δηλώσει πως δεν θα επιτρέψει περαιτέρω υπονοούμενα. «Αν κάποιος αμφισβητήσει ξανά την ηθική μου, η πλάκα τελειώνει και θα τα πούμε στα δικαστήρια» ξεκαθάρισε, αφήνοντας να εννοηθεί πως η δικαστική οδός είναι η επόμενη λύση για ανάλογες περιπτώσεις.

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης: «Η ΝΔ έκανε πρόταση στον ΑΝΤ1 για την αντικατάσταση του Ράδιο Αρβύλα»

Ο Αντώνης Κανάκης είχε απαντήσει σε λιγότερο προσωπικό τόνο. Μπορεί να μην αναφέρθηκε ονομαστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο ο παρουσιαστής ανέφερε με χιούμορ πως η Νέα Δημοκρατία έκανε πρόταση στον ΑΝΤ1 για την αντικατάσταση του Ράδιο Αρβύλα, ούτως ώστε να μην μείνει κανείς που θα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τους υπουργούς της.