Μια διαφορετική πλευρά του εαυτού του έδειξε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στα Ιωάννινα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει νέους της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ο υπουργός Υγείας άφησε για λίγο στην άκρη το αυστηρό πολιτικό του προφίλ και μπήκε σε… φοιτητικό κλίμα, τραγουδώντας συνθήματα και χοροπηδώντας μαζί με τους νεαρούς υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί τη συγκεκριμένη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους, ανεβάζοντας στα social media ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, να χειροκροτά και να φωνάζει μαζί με τους παρευρισκόμενους το γνωστό σύνθημα «Και Α και Ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ».

Η θερμή υποδοχή και το μήνυμα για τις εκλογές

Η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στην πόλη των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας, όπου πραγματοποίησε ομιλία παρουσία στελεχών και υποστηρικτών του κόμματος. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υπουργός Υγείας, η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες του, καθώς οι συγκεντρωμένοι ήταν τόσοι πολλοί που δεν μπορούσαν να χωρέσουν στους διαθέσιμους χώρους των γραφείων. Μέσα από τη δημοσίευσή του, δεν παρέλειψε να στείλει και ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επόμενων εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Προχθές η περιοδεία μου στα Ιωάννινα τελείωσε με την επίσκεψη και την ομιλία μου στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων. Εκεί μαζεύτηκε τελικά τόσος κόσμος που δεν χωρούσαν ούτε μέσα ούτε στον διάδρομο. Ό,τι και να λένε, η συσπείρωσή μας ανεβαίνει διαρκώς, αν και είμαστε αρκετούς μήνες πριν από τις εκλογές».

Στη συνέχεια, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους νέους που τον υποδέχτηκαν, γράφοντας: «Την ωραιότερη όμως υποδοχή μού την επιφύλαξαν τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ. Πάμε γερά για την τρίτη αυτοδύναμη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε έτσι

Πάντως, όσοι παρακολουθούν τις δημόσιες εμφανίσεις του Άδωνι Γεωργιάδη γνωρίζουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός Υγείας παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του σε εκδήλωση της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Πριν από περίπου δύο χρόνια, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ, είχε καταγραφεί ξανά από τις κάμερες να συμμετέχει με ιδιαίτερο πάθος στα συνθήματα των νεαρών στελεχών. Όπως φαίνεται, λοιπόν, τα χρόνια μπορεί να περνούν, αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν χάνει ευκαιρία να θυμάται τις φοιτητικές πολιτικές του εποχές, όταν βρίσκεται ανάμεσα σε μέλη της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ.