Η Αφροδίτη Γραμμέλη σήμερα, Κυριακή 3 Μαϊου βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται του ALPHA και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη –δείτε την εδώ ολόκληρη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να αποκαλύπτει για πρώτη φορά πληροφορίες για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά το τελευταίο διάστημα. Η ίδια μιλά για έναν έρωτα κεραυνοβόλο, που ήρθε αναπάντεχα και μοιραία στη ζωή της, ενώ περιγράφει έναν άνθρωπο που ήρθε και κούμπωσε στη ζωή της ακριβώς όπως χρειαζόταν.
Η εξομολόγηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον νέο της σύντροφο
«Άλλαξα πίστα, και ευτυχώς που το έκανα. Το τελευταίο διάστημα είμαι σε μία πολύ ωραία συνθήκη προσωπική, και δεν ντρέπομαι να πω ότι είμαι πολύ ερωτευμένη. Έχω πολλά χρόνια να το νιώσω αυτό και συνειδητά είχα λίγο απομονωθεί, είχα αποφασίσει να μείνω λίγο μόνη μου γιατί έπρεπε να το κάνω και έπρεπε να το μάθω αυτό. Δεν υπήρχε ο χρόνος κι ο χώρος για να κάνω μία υγιή σχέση και να δώσω στον σύντροφό μου τον χρόνο που χρειάζεται και το συναίσθημα» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ενώ στην συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Ο Γιώργος ήρθε στη ζωή μου πρόσφατα. Μπορεί να μην είμαστε πολύ καιρό μαζί αλλά είναι και πολύ έντονο, και πολύ όμορφο κι το απολαμβάνω. Είναι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος για τον οποίο είμαι πολύ υπερήφανη και χαρούμενη. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πειθαρχημένος, σοβαρός, καλός χαρακτήρας από μία εξαιρετική οικογένεια. Είναι Πειραιώτης. Τον σέβομαι και με σέβεται και είμαστε πολύ ευτυχισμένη. Είμαστε σε ηλικίες που τα πράγματα δεν χρειάζεται να τις εξηγήσεις, υπάρχει εμπειρία, ωριμότητα, έχουμε περάσει τις δυσκολίες μας. Όλα γίνονται πιο εύκολα. Δεν υπάρχει ούτε η αγωνία ούτε η ένταση. Είναι πολύ πιο εύκολο, υπάρχει κατανόηση. Ήταν κεραυνοβόλο, κυριολεκτικά. Λειτούργησε η τύχη και το ένστικτο, άνοιξε μία πόρτα και ήταν κεραυνοβόλος» κατέληξε η ίδια.

Αφροδίτη Γραμμέλη για τον γιο της: «Αντιμετωπίσαμε θέματα υγείας, μείναμε για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο»
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη υπήρξε για πολλά χρόνια παντρεμένη, ενώ έχει αποκτήσει και έναν γιο από τον προηγούμενό της γάμο, τον Μιχάλη- Μάριο, γεννημένο το 2006. Ο προηγούμενός της σύζυγος ήταν ο γνωστός αθλητικογράφος Κώστας Βαϊμάκης. Παρότι έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, η ίδια έχει δηλώσει πως οι σχέσεις ανάμεσα τους είναι εξαιρετικές, καθώς και οι δύο έχουν θέσει αυστηρά ως προτεραιότητα την ευημερία του παιδιού τους. «Οι γονείς μου, Αγγελική και Ηλίας, είναι οι άνθρωποι που με στήριξαν και με στηρίζουν. Ο αδελφός μου Στράτος είναι το άλλο μου μισό ενώ ο θησαυρός επί γης για μένα ακούει στο όνομα Μιχάλης Μάριος: είναι ο γιος μου, που ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2006. Με τον πρώην σύζυγό μου, Κώστα Βαϊμάκηέχουμε εξαιρετική σχέση και μάλλον καλύτερη από αυτή που είχαμε παντρεμένοι» έχει δηλώσει παλαιότερα.

Η δημοσιογράφος φαίνεται ότι βιώνει μία ήρεμη και ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της με προτεραιότητα την ψυχική της υγείας, ενώ πλέον επιλέγει να έχει στο πλευρό της ανθρώπους που την στηρίζουν και την κάνουν χαρούμενη. Παρόλο που είναι μία πολύ δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, φαίνεται να απολαμβάνει την συντροφιά του νέου της συντρόφου, ενώ συνεχίζει προτεραιότητα να είναι πάντα ο γιος της, στον οποίο έχει τρελή αδυναμία.


">
">
">
">
">
">
">
">