Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στο huffingtonpost.gr και τον Νίκο Γεωργιάδη, μεταξύ άλλων για το διαζύγιό του από την Μαρία Κορινθίου, έπειτα από 18 χρόνια γάμου και την απόκτηση της κόρης τους η οποία βρίσκεται στην εφηβεία.
Η εξομολόγηση του Γιάννη Αϊβάζη για το διαζύγιό του από την Μαρία Κορινθίου
«Δεν θεωρώ αποτυχημένο έναν γάμο που τελειώνει στα 18 χρόνια. Είναι μισή ζωή, μπορεί και μια ολόκληρη. Είμαι περήφανος που έχουμε ένα παιδί χωρίς κατάλοιπα, πολύ υπεύθυνο και πάρα πολύ ώριμο. Ακόμα και στη δύσκολη δική μας στιγμή ήταν εκείνη που μας έδωσε την αλήθεια. Για να παραμείνουμε 18 χρόνια μαζί σημαίνει κάτι κάναμε καλά. Δεν μπορείς να συμβιβάζεσαι 18 χρόνια. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε τι θα πουν οι άλλοι. Μπορεί κι εμείς να μην περιμέναμε να χωρίσουμε», εξομολογήθηκε.
«Μετά από 18 χρόνια παντρεμένος είναι δύσκολο ξαφνικά να είσαι μόνος και όταν ξυπνάς να μιλάς με το σκύλο σου. Από την παλιά μου ζωή μου λείπει να σηκώνονται και να φιλάω το παιδί μου», συμπληρώνει.
«Δεν μπορεί να τα έκανα όλα σωστά στο γάμο μου. Κάτι δεν θα πρόσφερα και δεν θα ήταν ικανοποιημένη η Μαρία», εξομολογείται επίσης ο Γιάννης Αϊβάζης.

Μαρία Κορινθίου – Ποζάρει με τον Γιώργο Καραθανάση: «Πήρα την μεγαλύτερη, ζεστή, υπέροχη, αγκαλιά»

Είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα;
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο λέγοντας χαρακτηριστικά: Η δική μου άποψη έχει ως εξής. Δεν μπορεί να ενδιαφέρει κανέναν με όλο αυτό που γίνεται έξω, τι συμβαίνει στη δική μου ζωή. Είναι παράλογο. Όταν δίνουμε δικαιώματα σε γενικές γραμμές κάποιος μπορεί να ρωτήσει αλλά δεν αφορά κανέναν αν είμαι μόνος μου ή αν η Μαρία έχει συνεχίσει τη ζωή της. Αν θέλω να επικοινωνήσω κάτι, θα το πω εγώ.
Στην παρούσα φάση της ζωής μου προσπαθώ να συμβιβαστώ με τον εαυτό μου, με την καλή έννοια. Είμαι μόνος μου. Δεν έχω κάτι στη ζωή μου, άσχετα με το τι γράφεται που είναι απαράδεκτο για εμένα. Γράφει ο καθένας πράγματα για ανθρώπους που δεν τους έχεις ρωτήσει καν αν θέλουν να δουν την φάτσα τους στην τηλεόραση» – δείτε εδώ τη σχέση που του «χρέωσαν».
Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, έπειτα, απάντησε: «Με 18 χρόνια γάμου από πίσω, θα πρέπει να είναι κάτι πολύ δυνατό για να παντρευτώ ξανά».




">
">
">
">
">
">
">
">