Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει ένα νέο βήμα απόψε (18/10), ξεκινώντας εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί ως τραγουδίστρια, με look που φέρνει στην εμβληματική Μέριλιν Μονρό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε ανοιχτά για τις νέες προκλήσεις, τους θαυμαστές της και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει με stalker, καθώς και την προσωπική της εμπειρία με την απιστία.

Μιλώντας συγκεκριμένα στο «Πρωινό Σουσού» και τον Σαράντη Μαριεττή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε για το νέο της ξεκίνημα ως performer: «Δεν ξυπνάω και κοιμάμαι σαν Μέριλιν, είναι για τις ανάγκες του σόου. Μου αρέσει το νέο ξεκίνημα, είμαι ενθουσιασμένη. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό που με γεμίζει. Οι υπόλοιπες προτάσεις ήταν για τα μπουζούκια, αλλά εγώ αισθάνομαι περισσότερο performer παρά τραγουδίστρια».

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μετά το J2US άνοιξε ο δρόμος της μουσικής, είχα προτάσεις και για προγράμματα»

Η ίδια είναι έτοιμη να δεχθεί την κριτική που αναμένεται να ακολουθήσει το νέο της βήμα: «Είμαι έτοιμη για τα αρνητικά σχόλια, αυτό είναι αναμενόμενο. Ειδικά όταν οι κοπέλες είναι μοντέλα – influencers, είναι οι πρώτες που θα πάρουν κριτική. Δεν πάω να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια, αλλά ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ως περσόνα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο εμμονικός θαυμαστής της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Εν συνεχεία μίλησε και για την εμπειρία της με έναν εμμονικό θαυμαστή που την τρόμαξε μέσω των μηνυμάτων που της έστελνε στο Instagram: «Δεν πολυασχολούμαι με τα μηνύματα στο Instagram. Άργησα να καταλάβω ότι υπάρχει ένας μονόλογος καθημερινά. Δεν ήταν απειλητικό, αλλά τόσο εμμονικό που φοβήθηκα μήπως γίνει επικίνδυνο. Όταν το κατάλαβα, είχα μια σχέση τότε και ο σύντροφός μου ασχολήθηκε με το θέμα και μίλησε μαζί του».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου άγγιξε και το θέμα της απιστίας, δηλώνοντας ότι έχει έρθει κοντά με αυτή την εμπειρία: «Συνήθως ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος. Ευτυχώς, δεν το αντιλήφθηκα την περίοδο που ήμουν σε εκείνη τη σχέση. Το κατάλαβα αφού είχα χωρίσει».