Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σήμερα Πέμπτη 9/10, μετέφεραν λεπτομέρειες για το σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρη και τη γνωριμία τους (δείτε εδώ). Ωστόσο, μαζί με τις λεπτομέρειες αυτές, αποκάλυψαν πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, πρώην σύντροφός της και πατέρας του Πάρη είναι ενοχλημένος με την επιχειρηματία.

Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στο πλατό της εκπομπής, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενοχλήθηκε με την εικόνα της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο χέρι – χέρι με τον σύντροφό της και τον Πάρη στην αγκαλιά (δείτε βίντεο), σύμφωνα με το περιβάλλον του. Θέλει όσο μπορεί να προστατεύσει τον γιο τους από την έκθεση και τα σχόλια.

«Ο Δημήτρης δεν γνώριζε για αυτή την εικόνα που βλέπουμε τώρα. Για τη σχέση προφανώς ο καθένας προχωράει τη ζωή του, χωρισμένοι είναι. Αυτή η εικόνα (που ήταν χέρι χέρι στην Μύκονο) δεν ξέρω αν γνώριζε ότι θα ενοχληθεί ο Δημήτρης. Επειδή πολλοί είπαν ότι αυτή η εικόνα για τον πατέρα του παιδιού, μπορεί να μην είναι και πολύ ωραία. Θα μπορούσε να αφήσει το παιδί να το φέρει κάποιος άλλος. Σηματοδότησε κάτι, ήθελε να το κάνει η κα Τούνη. Ο Δημήτρης, επειδή τον ξέρω, είναι σφόδρα ενοχλημένος με αυτή την εικόνα. Είναι και σεταρισμένοι με τα ίδια ρούχα το παιδί με τον δίπλα της, είναι κάτι που ενοχλεί και είναι λογικό. Ενοχλεί τον μπαμπά του παιδιού» αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έσβησε το τατουάζ που είχε κάνει για την Ιωάννα Τούνη (Φωτογραφία)

H στάση που κρατάει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την προσωπική του ζωή

Σε ερώτηση που είχε δεχτεί σε συνέντευξή του σχετικά με το αν είναι έτοιμος να ερωτευτεί και αν θα γνώριζε στον Πάρη μια νέα σύντροφο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πει: «Αν την ερωτευτώ δεν θα πρέπει να την γνωρίσει ο Πάρης; Τι θα λέμε ψέματα;», ενώ για τις αναληθείς φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για τη Ρία Ελληνίδου, απάντησε: «Είμαι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ κόσμο. Έχω περάσει πολλά στο παρελθόν. Με έχουν στήσει στον τοίχο και δεν έχω μιλήσει. Από τη στιγμή που γεννήθηκε το παιδί μου, αυτό δεν θα το επιτρέψω».

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!