Το πρωί της Παρασκευής 25 Απριλίου, στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, αναφέρθηκε πως ο Γιώργος Παπαδάκης έχει πάρει την απόφαση να ολοκληρώσει τον κύκλο του στο Καλημέρα Ελλάδα και αποκάλυψαν πότε σκοπεύει να το ανακοινώσει επίσημα στους συνεργάτες τουδείτε εδώ.

Αυτό, φυσικά, προκάλεσε κάποια σχόλια στο πλατό, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει τον λόγο, εξηγώντας πως συμφωνεί με την απόφαση αυτή, διότι αν συνεχίσει κινδυνεύει να τον “φάνε” άτομα που δεν είναι τόσο ισχυρά στην πραγματικότητα.

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για το τέλος του Γιώργου Παπαδάκη

«Εδώ και δύο χρόνια δίνω μάχη, όταν ακούω να λένε κάτι για τον Παπαδάκη, τον υπερασπίζομαι μετά μανίας και το κάνω συνειδητά, διότι μιλάμε για ένα συνώνυμο της ελληνικής τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν συμβουλεύω τον γιο μου, δεν θα συμβουλέψω ούτε τον Γιώργο Παπαδάκη. Αλλά τη γνώμη μου τη λέω και στον γιο μου και στον Γιώργο και η γνώμη μου είναι ότι ο Γιώργος πρέπει να σταματήσει. Οικονομική ανεξαρτησία έχει πλήρη. Όταν ο άλλος δεν έχει οικονομική ανεξαρτησία, δεν μπορείς να του πεις γιατί δουλεύει;. Ο Γιώργος δεν έχει ανάγκη.

Δεύτερον, η γραφή του όχι μόνο έχει κατατεθεί, όχι μόνο έχει ολοκληρωθεί, όχι μόνο το αποτύπωμά του είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού, αλλά είναι βασικός πυλώνας της ελληνικής τηλεόρασης. 2-3 πυλώνες έχει η ελληνική τηλεόραση, ο ένας είναι ο Παπαδάκης. Τίποτα περαιτέρω».

«Ο Παπαδάκης κατάφερε το εξής. Να κερδίσει το λιοντάρι και να κινδυνεύει να τον φάνε οι ψύλλοι. Να νικάς το λιοντάρι, τον κροκόδειλο, την αρκούδα και να σε τρώνε διάφορα ζωύφια. Του προτείνω να βάλει ένα τέλος σε αυτό. Να φύγει με τιμές και δόξες και να αφήσει τους άλλους να τρώγονται μεταξύ τους. Ο Παπαδάκης κέρδισε στην τηλεόραση και δεν χρειάζεται να τον τρώνε τα διάφορα τρωκτικά. Μπορεί να σταματήσει το καθημερινό και να κάνει άλλα πράγματα. Η καθημερινή εκπομπή τον έχει κάνει δύσκολο καλεσμένο», κατέληξε.