Η συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στο ΟΑΚΑ έχει μείνει σίγουρα αξέχαστη στο μυαλό όσων την είδαν από κοντά αλλά και εκείνων που την παρακολούθησαν από τα social. Οι λόγοι, πολλοί και σημαντικοί. Ο πρώτος φυσικά το άρτιο αποτέλεσμα που μας έδειξε η «απόλυτη» μέσα από την τέλεια παρουσία της επί σκηνής και οι 95.000 θεατές που γέμισαν το στάδιο και δεν σταμάτησαν να την χειροκροτούν και να τραγουδάνε μαζί της. Αυτοί ήταν φυσικά οι θετικοί λόγοι.

Και πάμε στα φάουλ της μεγάλης βραδιάς. Η εντύπωση ενός οικονομικού θριάμβου και μεγάλων κερδών έδειξε πως ήταν μια φούσκα, καθώς πίσω από τα εντυπωσιακά σκηνικά, την σκηνή 360 μοιρών που σχεδίασε η περίφημη Stufish (υπεύθυνη για shows της Beyoncé και των Rolling Stones) και τη σκηνοθετική σφραγίδα του Kim Gavin, τα νούμερα λένε μια εντελώς διαφορετική, σκοτεινή ιστορία, ενώ η απουσία του Νίκου Καρβέλα από το πλευρό της σήμανε την αρχή μιας άγριας κόντρας χωρίς τέλος, με πρόσφατο το εξώδικο του συνθέτη για το άλμπουμ της «Τρεις εποχές»!

Η Άννα Βίσση, η μηδενική αμοιβή της και ο άγριος πόλεμος με τον Καρβέλα

Ενώ πολλοί υπέθεσαν ότι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ πρόσθεσε εκατομμύρια στους λογαριασμούς της -όπως είχε εκτιμηθεί στο Καλλιμάρμαρο το 2025 με έσοδα 5 εκατ. ευρώ- η πραγματικότητα του ΟΑΚΑ αποδείχθηκε αμείλικτη. Παρά τα έσοδα που άγγιξαν τα 7 εκατομμύρια ευρώ, το κόστος της υπερπαραγωγής εκτοξεύθηκε στα 10 εκατομμύρια, αφήνοντας μια τεράστια «μαύρη τρύπα» και ζημιά που δημοσιογραφικές πληροφορίες υπολογίζουν έως και στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια φέρεται να είχε συμφωνήσει εξαρχής να μη λάβει ούτε ένα ευρώ ως προσωπική αμοιβή.

Σαν να μην έφτανε η οικονομική στενωπός, ξέσπασε δημόσιος πόλεμος με τον Νίκο Καρβέλα. Ο συνθέτης, που έλαμψε διά της απουσίας του, κατήγγειλε αθέτηση οικονομικών συμφωνιών και κακή διοργάνωση, για να λάβει την πληρωμένη απάντηση της Βίσση ότι απαίτησε εκβιαστικά 1,5 εκατομμύριο ευρώ λίγο πριν την πρεμιέρα.

Την ίδια ώρα, η εταιρεία παραγωγής D&A Live Concerts έτρεχε να καλύψει προκαταβολές 250.000 ευρώ στην AUTODIA για πνευματικά δικαιώματα, ενώ η Άννα Βίσση αναγκάστηκε να προσφέρει μηνιαίες αποζημιώσεις στους μουσικούς της λόγω των καθυστερήσεων στο νυχτερινό κέντρο «Αρένα».

Η Άννα Βίσση… βρήκε καταφύγιο σε μια Porsche

Άννα Βίσση και Porche

Μέσα σε αυτό το θολό τοπίο εκατομμυρίων, υπάρχει σταθερά μια μεγάλη αδυναμία που συντροφεύει την τραγουδίστρια εδώ και δεκαετίες: τα γρήγορα γερμανικά supercars. Η σχέση της Άννας Βίσση με την Porsche 911 δεν είναι καινούργιο… καπρίτσιο, αλλά μια διαχρονική εμμονή.

Ήδη από το 2008-09 κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αθήνας με μια λευκή Porsche 911 Carrera Cabrio αξίας 150.000 ευρώ (με δημοσίευμα τότε από το Πρώτο Θέμα). O φακός, μάλιστα, την είχε καταγράψει στη θέση του συνοδηγού, δίπλα στον τόττε αγαπημένο της, Χρήστο Ψωμόπουλο.

Άννα Βίσση και Χρήστος Ψωμόπουλος

Τα προηγούμενα χρόνια είχε στην κατοχή της μια μαύρη Carrera, ενώ παλαιότερα, την εποχή του μεγάλου έρωτα με τον Νίκο Καρβέλα, το ζευγάρι προτιμούσε μια κλασική αμερικάνικη Cadillac.

Το newsauto.gr έχει αναφερθεί και σε νεότερη 911 Turbo, με χρονιά απόκτησης το 2023. Πρόκειται για ένα μηχανολογικό τέρας 3,7 λίτρων με 580 ίππους, τετρακίνηση και κιβώτιο PDK 8 σχέσεων, ικανό να εκτοξεύσει το αυτοκίνητο στα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα.

Όσο κι αν αλλάζουν οι παραγωγές, τα στάδια, οι αμοιβές και οι συμμαχίες στη λαμπερή ζωή της Άννας Βίσση, το σήμα της Porsche παραμένει το σταθερό της… καταφύγιο, με τις υψηλές ταχύτητες να διώχνουν μακριά κάθε στενοχώρια και γαληνεύουν την ψυχή της!