Η Ανθή Βούλγαρη, βρίσκεται επίσημα στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της, καθώς διανύει τον 9ο μήνα της και από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδάκι. Μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη μετρούν αντίστροφα για την ώρα που θα κρατήσουν στα χέρια τους τον γιο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σήμερα λοιπόν, Κυριακή 2 Μαρτίου, η παρουσιάστρια οργάνωσε και το baby shower για το μωρό της, στο οποίο παρευρέθηκαν όλοι οι καλοί της φίλοι και οικογένεια μοιράζοντας χαρούμενες στιγμές.

Το baby shower της Ανθής Βούλγαρη για τον γιο της

Το baby shower της Ανθής Βούλγαρη έκανε γνωστό η καλή της φίλη, Σόφη Πασχάλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία ήταν και μια από τους παρευρισκόμενους. Στην φωτογραφία βλέπουμε την παρουσιάστρια να φορά μια ολόσωμη φόρμα που αναδεικνύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα ενώ στο βάθος βλέπουμε τους εντυπωσιακούς στολισμούς και μπαλόνια που έχει ετοιμάσει σε αποχρώσεις του μπλε, άσπρου και χρυσού.

Διαβάστε επίσης: Ανθή Βούλγαρη: Η απόφαση για το τοκετό της – «Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι θέλω να κάνουμε…»

Μάλιστα, οι δυο φίλες πόζαραν αγκαλιασμένες ενώ κρατούν διάφορα καρτελάκια που γράφουν “Έρχεται σύντομα” και “Έτοιμη να γίνω μαμά”. Ο ενθουσιασμός και των δυο δεν κρύβεται, ενώ η Ανθή Βούλγαρη όσο περνούν οι μέρες λάμπει ακόμη περισσότερο. Δείτε την φωτογραφία:

Η Ανθή Βούλγαρη στο baby shower της
@sofipasxali / Instagram

Ενώ, μέσα από τις αναρτήσεις που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο προφίλ της, παίρνουμε μια καλύτερη εικόνα από το τραπέζι που ετοίμασε αλλά και από τη τούρτα, τα οποία όλα έχουν τη θεματική του μπλε σηματοδοτώντας το φύλο του μωρού.

Η Ανθή Βούλγαρη στο Instagram
@anthivoulgari / Instagram
Η Ανθή Βούλγαρη στο Instagram
@anthivoulgari / Instagram
Η Ανθή Βούλγαρη στο Instagram
@anthivoulgari / Instagram

Η στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος

Συνέντευξη στο περιοδικό Vita παραχώρησε πρόσφατα η Ανθή Βούλγαρη, με την ίδια να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, καθώς μίλησε μεταξύ άλλων και για το πως έμαθε ότι είναι έγκυος αλλά και πως το γνωστοποίησε στον σύζυγό της. Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη:

  • Θυμάσαι την ημέρα που έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Δεν ξεχνιέται. Μου έλεγαν όλες οι φίλες μου: «Θα πρέπει να χοροπηδούσες από τη χαρά σου». Εγώ, όμως, όταν το έμαθα, ήμουν παγωμένη. Στην αρχή, μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας εξωσωματικής, είχα καθυστέρηση και πίστευα ότι έμπαινα σε πρόωρη εμμηνόπαυση. Μετά νόμιζα ότι είχα γαστρεντερίτιδα γιατί με ταλαιπωρούσαν κάποιες ναυτίες και στο τέλος θεώρησα ότι ήταν από την κούραση, καθώς είχε πέσει και σε μια περίοδο που είχαμε αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππασίας και εγώ ίππευα κανονικά.

Θυμάμαι, λοιπόν, ήταν 20 Ιουνίου, η ημέρα του γάμου του Ιορδάνη [σ.σ. Χασαπόπουλου], έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Παγωμάρα! Μου πήρε και μία εβδομάδα να το συνειδητοποιήσω. Ξέρεις πότε το συνειδητοποίησα; Όταν άκουσα την καρδούλα του. Αυτό ήταν που έκανε τη δική μου καρδιά να σκιρτήσει.

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης
Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.Ανδρέας Κατσίγιαννης-“Σμύρνη μου Αγαπημένη In Concert” 06/02/2024
  • Ο σύζυγός σου πώς το έμαθε;

Είχε φύγει εκείνη την ώρα, αλλά γύρισε να πάρει κάτι και με βρήκε κοκαλωμένη. Τότε του το είπα. Νομίζω ότι ο Κώστας είναι γεννημένος μπαμπάς. Το ήθελε πάρα πολύ, πιο πολύ από μένα. Αυτός ήταν και ένας λόγος που πήρα την απόφαση να κάνουμε παιδί. Γιατί ξέρω πως, ό,τι και να συμβεί μεταξύ μας, θα είναι πάντα ένας καλός μπαμπάς.