Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη, κατά την οποία μίλησε για διάφορα θέματα, με αφορμή την παρουσία της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλοκαίρι Παρέα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.
Απάντησε σε όσους σχολίαζαν το ειδύλλιό τους και έλεγαν πως δεν θα κρατούσε για πολύ, ενώ αποκάλυψε όλα εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα του παρουσιαστή που θαυμάζει, τονίζοντας πως για να μπει σε σχέση μετά από το τέλος μίας μακροχρόνιας σχέσης της, σημαίνει πως ένιωσε κάτι έντονο και σημαντικό. Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αξίζει να σημειωθεί πως ανέφερε πόσες ήταν οι μεγάλες της σχέσεις.
Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Αντωνά για την προσωπική της ζωή και τον Γιώργο Λιάγκα
Έχεις πληγωθεί;
Και έχω πληγωθεί και έχω πληγώσει. Υπήρχε ένας άνθρωπος που ήταν άγγελος για μένα, τον έχω ακόμα στην καρδιά μου.
Δεν έχεις κάνει πολλές σχέσεις, νομίζω.
Μέχρι σήμερα είχα τρεις μακροχρόνιες σχέσεις. Κάθε φορά που έλεγα ότι θέλω να περάσω λίγο χρόνο μόνη μου, η ζωή μου τα έφερνε διαφορετικά.
Προσωπικά χαίρομαι που με τον Γιώργο διαψεύσατε τους κακοπροαίρετους που πίστευαν στην αρχή ότι η σχέση σας δεν θα κρατούσε.
Έτσι έλεγαν;
Ξέρουμε ότι ο κόσμος λέει πιο εύκολα το κακό από το καλό.
Ισχύει. Δεν ξέρω τι να σου πω σε σχέση με αυτό. Εγώ πάντως αισθανόμουν ότι θα κρατήσει.
Το είχες καταλάβει από νωρίς;
Ένιωσα από την αρχή κάτι πολύ ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό ώστε να μπω στη διαδικασία να βρεθώ ύστερα από χρόνια σε μια καινούρια σχέση. Αν και σε κάποιους μπορεί να φαίνεται απρόσιτος, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ευαίσθητος. Συναισθηματικός. Έχει και εκείνος μια πλευρά που δεν βγάζει προς τα έξω. Η τηλεοπτική του εικόνα είναι διαφορετική και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μέρος της επιτυχίας του. Ο Γιώργος δεν παρουσιάζει απλά θέματα, διαμορφώνει άποψη, επηρεάζει. Όλοι σχολιάζουν μετά αυτό που είπε. Είναι δύσκολο να το κάνεις και μετά να δέχεσαι τις αντιδράσεις, που μπορεί να είναι και αρνητικές.
Δείτε επίσης: Αντωνά: «Ένα από τα πρώτα ραντεβού ήταν στο σπίτι του Φραγκολιά» – Ο Λιάγκας, ο χωρισμός, ο θάνατος και η τηλεόραση
Είναι σημαντικό για σένα να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου.
Απόλυτα. Τον θαυμάζω όχι για ένα, αλλά για πολλά πράγματα. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος. Εργασιομανής και δοτικός ταυτόχρονα.
Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι αυτές τις ημέρες κάνει μαζί διακοπές, με την δημοσιογράφο να έχει αποχωρήσει για λίγες μέρες από την εκπομπή του ΑΝΤ1 και να βρίσκεται στην Τήνο, κάνοντας βόλτα με το σκάφος του παρουσιαστή – δείτε εδώ βίντεο από το νησί, ενώ δεν είχαν καταλάβει ότι τους τραβούσε η κάμερα.
Είστε ένα ζευγάρι ακριβοθώρητο.
Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να συμβαίνει. Οφείλεις να κρατάς κάτι και για σένα. Η σχέση είναι σαν ένα φυλαχτό, το κρατάς πάνω σου και το προσέχεις. Δεν θα το κρύψεις, αλλά δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζεις. Υπήρχα επαγγελματικά και πριν από τον Γιώργο, όπως και συνεχίζω να υπάρχω. Η σχέση μας δεν επηρεάζει αυτή τη συνθήκη ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Απλά λόγω μιας έντονης προβολής, πρέπει πλέον να σκέφτομαι διπλά και τριπλά αυτό που θα πω γιατί μετά θα συζητηθεί. Θέλω να είμαι προσεκτική, είναι και θέμα σεβασμού απέναντι στους συνεργάτες μου. Έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσει να φέρνω κανέναν σε δύσκολη θέση.
Σκέφτεσαι δηλαδή μήπως πεις κάτι και εκθέσεις τον σύντροφό σου.
Τον εαυτό μου δεν θέλω να εκθέσω αλλά ούτε και να στενοχωρήσω κάποιον.
Είσαι εύκολη στη συγκατοίκηση;
Είμαι πολύ εύκολη, δεν ενοχλώ, δεν θα πνίξω αυτόν που έχω δίπλα μου, δηλαδή. Αν ο άλλος έχει ένταση, θα τον αφήσω να ηρεμήσει, να πάρει τον χρόνο του.



">
">
">
">
">
">
">