Δεν άφησε αναπάντητα η Άντζυ Σαμίου τα όσα ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφορικά με ότι τραγούδησε κατά το παρελθόν χωρίς εσώρουχο το “διθέσιο” της Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, προκειμένου να λύσει κάποιες απορίες.

Τα όσα ανέφερε η Άντζυ Σαμίου στην ανάρτησή της

Ειδικότερα η Αντζυ Σαμίου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι όντως τραγούδησε το συγκεκριμένο τραγούδι στο παρελθόν κα ισχύει ότι φορούσε σκιστή τουαλέτα. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι δεν φορούσε εσώρουχο, ωστόσο, όπως υποστηρίζει, δεν είπε ποτέ ότι το έκανε για να παίρνουν μάτι οι πελάτες του μαγαζιού. Επιπλέον, επισήμανε πως δεν κρατάει κακία στον Νίκο Μουρατίδη, καθώς θεωρεί πως δεν το είπε με σκοπό να την βλάψει.

Η απάντηησ της Άντζυς Σαμίου στο Νίκο Μουρατίδη

Διαβάστε επίσης: Ξεσπά η Άντζυ Σαμίου: «Ο Θεός να σε φιλάει από φίλες-φίδια…»

«Δεν φορούσα εσώρουχα…»

Αναλυτικά η απάντηση της Άντζυς Σαμίου στον Νίκο Μουρατίδη: «Με παίρνουν τα κανάλια, για να απαντήσω στον Νίκο Μουρατίδη, που είπε για μένα κάποια πραγματάκια. Δεν πρόκειται να βγω. Αλλά μπορώ να λύσω απορίες από εδώ. Ναι τόλμησα να τραγουδήσω το Διθέσιο!(σιγά τα ωά έχω πει και δυσκολότερα). Ναι φορούσα σκιστή τουαλέτα. Όχι δεν φορούσα εσώρουχα (ποτέ δεν φορούσα γιατί διαγράφονταν στο ρούχο). Και δεν είπα ΠΟΤΕ πως το έκανα για να παίρνουν μάτι οι πελάτες… αυτά είναι γεροντικές χυδαιότητες στην προσπάθεια να πει κάποιος κάτι πιπεράτο!

Μάλιστα αναφέρεται στην γκαρνταρόμπα που είχα στο Χάος! Ο επιχειρηματίας κύριος Μαροσούλης τότε στην πρεμιέρα, μου έκανε παρατήρηση γιατί βγήκα τόσο ντυμένη στην πίστα … μέχρι ζιβάγκο φορούσα και το styling είχε κάνει η τρομερή τότε κυρία Άντα Καρνάρου με ρούχα Demeulemeester και Alexander Mcqueen που δεν είχε φορέσει ακόμη καμία τραγουδίστρια. Δεν κρατώ κακία στον κύριο Μουρατίδη, ούτε πιστεύω πως το είπε για να με βλάψει. Ίσως του το είπε κάποια άλλη και θυμάται πως το είπα εγώ. Αυτή είναι η περίφημη σκιστή τουαλέτα. Αυτά».