Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο Απόστολος Γκλέτσος για το ζειμπέκικο που χόρεψε στο Ηρώδειο, έρχεται τώρα να απαντήσει σε εκείνους που τον επέκριναν για την συμπεριφορά του αυτή. Την άποψή του είπε ο διάσημος ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής του STAR Breakfast at Star το πρωινό της Τετάρτης 23/10.
Τι είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για το Ηρώδειο
Με φανερή ένταση ο ηθοποιός είπε στην κάμερα του πρωινού: “Για το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο δεν έχω να πω τίποτα, μωρέ, τώρα. Εντάξει, ένας χορός ήταν και έχω χορέψει δεκάδες ζεϊμπέκικα. Δεν έχω να πω κάτι.
Το Ηρώδειο είναι ένας χώρος που τον έφτιαξαν κατακτητές. Δεν έχει κανένα ειδικό βάρος. Δεν είναι κάτι το φοβερό, δεν είναι η Επίδαυρος. Πολύ κακό για το τίποτα, ας ηρεμήσουμε ποια με το Ηρώδειο, δεν είναι τίποτα, πάμε παρακάτω“, δήλωσε ο ηθοποιός.
Συμπλήρωσε επίσης πως και άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν εκεί: “Σαφέστατα υπάρχει χώρος στο Ηρώδειο και για τον Γιάννη Πλούταρχο και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες και βεβαίως υπάρχει χώρος για αυτούς“.
Α. Γκλέτσος: «Ο Κασσελάκης έκανε τσάρκες στα κανάλια, για να μας πει ότι είναι πλούσιος»
Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την πορεία του στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή του MEGA “Buongiorno” εκφράζοντας παράλληλα την αποδοκιμασία του για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.
“Συνεχίζει να προκαλεί. Είναι αυτό αριστερά; Απουθυνόμαστε σε έναν λαό ο οποίος έχει πρόβλημα με τα οικονομικά του, δεν βγαίνει ο μήνας. Πήγε να νοικιάσει ένα γραφειάκι και πάλι τον έπιασε κρίση μεγαλίου, να δείξει ότι είναι ποιός;
Ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός; Και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά“, απάντησε ο ηθοποιός στην ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Κασσελάκης θα δημιουργήσει νέο κόμμα.
Απέδωσε μάλιστα ευθύνες στα μέλη του κόμματος που επέλεξαν τον Κασσελάκη ως πρόεδρο έναν χρόνο πριν. “Εμείς φταίμε, δε φταίει αυτός. Βρήκαμε ένα παιδάκι το οποίο δεν έχει φυλάξει θαλαμοφύλακας και τον κάναμε αρχηστράτηγο και τον βάλαμε πάνω σε ένα άλόγο και του δώσαμε και σπαθί εν ώρα πολέμου. Αλλά από εκεί και πέρα αυτός την ψώνισε. Έχει φύγει στο διάστημα. Μιλάμε για ψώνιο, ξέφυγε. Δεν παρήγαγε πολιτική παρά μόνο έκανε τσάρκες στα κανάλια και μας έλεγε είμαι πλκούσιος, δείτε με“, συμπλήρωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.