Ο Αργύρης Αγγέλου φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής (25/5) στην εκπομπή Weekenders και μίλησε για το πολυαναμενόμενο reunion της αγαπημένης σειράς Στο Παρά Πέντε. Όπως αποκάλυψε, έχει ήδη λάβει από τον Γιώργο Καπουτζίδη ένα email με τη σκαλέτα, όμως δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Παραδέχτηκε, όμως, πως ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ήδη αποκαλύψει δημόσια πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε.
Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι το project δεν θα είναι ένα απλό επεισόδιο ή τηλεταινία, αλλά κάτι πιο ιδιαίτερο και διαδραστικό, παρόμοιο με το reunion σειράς Φιλαράκια.
Όσα είπε ο Αργυρής Άγγελου για την επιστροφή του Παρά Πέντε
«Ευτυχώς για το reunion του Παρά Πάντα τα λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης και δεν χρειάζεται να τα λέμε εμείς. Έχουμε μιλήσει μαζί του για αυτό, ναι. Θα σας δώσω και ένα στοιχείο τώρα που δεν το έχω πει πουθενά. Μου ήρθε ένα mail προχθές που είναι η σκαλέτα. Θα μου επιτρέψετε να μην σας πω κάτι άλλο, αλλά θα πω με όλη μου την ειλικρίνεια ότι ο Γιώργος έχει πει πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε», ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου.

Διαβάστε επίσης: Αργύρης Αγγέλου: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και το φλερτ με την… κατάθλιψη
Και πρόσθεσε: «Δηλαδή δεν απέχει πολύ το email που πήραμε από αυτά που έχει πει ο Γιώργος δημόσια. Δεν ρίχνει σπόρους, ξεδιάντροπα τα έχει πει όλα! Έχει πει ότι θα βρεθούμε, ότι θέλει να έχει διάδραση με το κοινό, ότι θέλει να ψηφίσει το κοινό αγαπημένες σκηνές και πιθανότατα κάποιες από αυτές να τις ξανακάνουμε. Δηλαδή τα ‘χει πει ο Γιώργος όλα αυτά. Δεν θα είναι ένα κλασικό επεισόδιο ή μια τηλεταινία, αυτό δεν θα γινόταν έτσι και αλλιώς».

«Πιστεύω πως θα είναι κάπως σαν το reunion στα “Φιλαράκια”, απλά, επειδή φαντάζομαι πως έχει σκεφτεί κάτι δικό του και το μυαλό του Γιώργου πάντα εξελίσσει τα πράγματα, πιστεύω ότι θα το εξελίξει κι άλλο μέχρι τα Χριστούγεννα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αργύρης Αγγέλου.