Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του με την οποία είναι μαζί εδώ και περίπου 7 μήνες. Την έχει συστήσει ξανά στον κόσμο, ωστόσο αν δεν την γνωρίζετε είναι γιατί πριν είχε μαύρα τα μαλλιά της (δείτε φωτογραφία).
Οι δηλώσεις του Αριστομένη Γιαννόπουλου για την σύντροφό του
«Είμαστε κοντά 7 μήνες μαζί», ανέφερε αρχικά η αγαπημένη του Ειρήνη η οποία είναι συνάδελφος του αφού και η ίδια είναι γιατρός.
Από την άλλη, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έπειτα από ερώτηση αν είναι ερωτευμένος και αν σκέφτονται την συγκατοίκηση, εξομολογήθηκε: «Περνάμε τέλεια πολύ ωραία. Όλα στα σχέδια είναι. Η Ειρήνη είναι συνάδελφος γιατρός. Νά σαι καλά. Και σε εσένα τα καλύτερα».
Το περιστατικό με την πρώην του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη συντροφό του
Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος όταν είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, χρόνια μετά το διαζύγιό τους.
«Έχει τύχει να είμαι με σύντροφο μου και να μου τηλεφωνήσει η Αλεξάνδρα και το αντίστροφο. Και εγώ την κάλεσα ενώ ήταν με τον σύντροφό της. Με την Αλεξάνδρα έχουμε μια καλή σχέση και την έχουμε συντηρήσει. Παντρευτήκαμε… Έχουμε ξεκάθαρη σχέση, δεν μπορεί να την παρεξηγήσει κανένας», είχε αναφέρει αρχικά για την πρώην σύζυγό του.
«Θα ξαναπαντρευόμουν αν μου το έβγαζε κάποια σχέση μου. Γιατί όχι», είχε εξομολογηθεί για την προσωπική του ζωή.