Ένα ατύχημα επί σκηνής είχαν οι ηθοποιοί Προμηθέας Αλειφερόπουλος και Νίκος Μήλιας, κατά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Festen», με αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα επικείμενα ραντεβού με το κοινό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του θεάτρου, η παράσταση θα μεταφερθεί σε νέες ημερομηνίες.
Η ανακοίνωση του θεάτρου για τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο και τον Νίκο Μήλια
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του θεάτρου, η οποία κοινοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στο κοινό, αναγράφει χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παράστασης του Festen στο Θέατρο Άλμα, οι ηθοποιοί Προμηθέας Αλειφερόπουλος και Νίκος Μήλιας είχαν ένα ατύχημα, ευτυχώς όχι σοβαρό, που μας υποχρεώνει να αναβάλουμε τις παραστάσεις ως την Κυριακή 23/11, παρότι οι δύο ηθοποιοί είναι καλά στην υγεία τους. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά από την Τετάρτη 26/11. Οι θεατές των παραστάσεων που αναβάλλονται θα ενημερωθούν μέσω προσωπικού email και sms για τη διαδικασία μεταφοράς των εισιτηρίων τους σε επόμενες παραστάσεις. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση».
Διαβάστε επίσης: Αλειφερόπουλος: «Έχω ιστορία με καταχρήσεις! Πήγα οικειοθελώς στο ΚΕΘΕΑ! Η γυναίκα μου το ήξερε»
Τι συνέβη;
Όπως αναφέρει το protothema.gr, κατά την διάρκεια της παράστασης κάποια στιγμή τα δύο αδέλφια, που υποδύονται οι ηθοποιοί, έρχονται σε έντονη σύγκρουση και πιάνονται στα χέρια. Κατά τη διάρκεια της ρεαλιστικής αυτής σκηνής ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος και ο Νίκος Μήλιάς έχασαν την ισορροπία τους με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τα κεφάλια τους σε ένα τοίχο του σκηνικού.
Αμέσως η παράσταση διακόπηκε και οι ηθοποιοί εξετάστηκαν από γιατρό ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκαν προληπτικά και στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως τα τραύματά τους δεν είναι σοβαρά. Παρόλα αυτά τούς συνέστησαν να ξεκουραστούν τα επόμενα 24ωρα.


">
">
">
">
">
">
">