Σε ένα άγριο ξέσπασμα προχώρησε ο Χάρης Ρώμας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα πολιτικά. Ο ηθοποιός που στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα για τη δημαρχία στο Χαλάνδρι, “επιτέθηκε” κατά όσων διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά του και επανειλημμένα τον στοχοποιούν.

Η ανάρτηση – ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

👉Επιμένουν κάτι πολιτικάντηδες χαμηλού αναστήματος να παραποιούν την στάση εμού του ιδίου και της παράταξης μου που είχαμε το θάρρος να διαφοροποιηθούμε από τον λαϊκισμό στο θέμα του #ΝΟΚ ψηφίζοντας λευκό αλλά ταυτόχρονα επισημαίνοντας ότι
#ΔΕΝ_ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ_ΚΑΝΕΝΑ_ΕΠΙΠΛΕΟΝ_ΥΨΟΣ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ #ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ #ΕΠΙΤΡΟΠΗ_ΕΓΚΡΙΤΩΝ #ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ #ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ #ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ.

👉Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέμε και τι γράφουμε οι επιτήδειοι, βρήκαν απλά ευκαιρία να ασκήσουν μικροπολιτική, λες και δεν είχαμε εκφράσει τις απόψεις μας στην #ΚΕΔΕ στην οποία είμαι άλλωστε Αντιπρόεδρος Πολιτισμού και Νεολαίας.
Αλλά και στο #ΤΕΕ εξηγήσαμε την διαφορετική και καθ’ όλα διακριτή από όλους θέση μας.

👉Με όλους τους φορείς είχαμε γόνιμη συζήτηση και εύλογη αλλά θεμιτή αντιπαράθεση.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΘΕΣΑΜΕ ΤΟ #ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ!

🎯Μόνο οι χαμηλού ηθικού αναστήματος επιμένουν να διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα μας και να μας στοχοποιούν.

🔜Αυτό φυσικά μας κάνει πιο δυνατούς.

Μας κάνει σίγουρα πιο δυνατούς η επιμονή τους να μας συνδέουν με εργολαβικά συμφέροντα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!
⚖️Γιατί ξέρουν ότι αν υπαινιχθούν δήθεν στοιχείο, θα τους κλείσουμε μέσα!
Αλλά ούτε και το «μέσα» τους πολυταιριάζει.
⛓Γιατί, όπως λέει η λαϊκή ρήση : Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.
Στην προκειμένη περίπτωση καμία λεβεντιά δεν βλέπω», έγραψε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε επίσης: «Θα κάνω μήνυση σε όλους αυτούς που…» – Ξέσπασε ξανά ο Χάρης Ρώμας