Ο Χάρης Σιανίδης παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στη «Super Κατερίνα», μιλώντας μεταξύ άλλων για το μπούλινγκ τα πρώτα του χρόνια στον χώρο, τη συμβουλή του Βασίλη Τσιλιχρήστου, τον Τραϊανό Δέλλα, τη μητέρα του και την υγεία της, ενώ αποκάλυψε πως είχε μπει σε κλινική για απεξάρτηση λόγω έρωτα.

«Ήμουν ένα παιδί από τη Δραπετσώνα του Πειραιά, από μία κανονική οικογένεια. Δεν στερηθήκαμε τίποτα, αλλά δεν υπήρχε ο πλούτος. Όταν ξεκίνησα και με ανακάλυψε ο Βασίλης Τσιλιχρήστος, μοίραζα φράουλες με σαντιγί στους celebrities της εποχής, όπως η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Γιάννα Νταρίλη, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Βίκυ Κουλιανού… Εγώ να δεις τι bullying πέρασα τότε», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Σιανίδης.

«Ήταν πολύ αυστηροί ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Μάκης Τσέλιος. Πηγαίναμε τότε στη Χαλκίδα, εγώ κουβαλούσα τις τσάντες του Τρύφωνα και δεν με άφηνε να καθίσω στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, με τη Βίκυ Καγιά και όλους αυτούς. Τους περίμενα στην πόρτα», ανέφερε εν συνεχεία.

Το «σχέδιο» που κατέστρωσε ο Χάρης Σιανίδης

«Ήμουν character εκείνα τα χρόνια εγώ. Δούλεψα σέρβις σε μαγαζιά με περίεργα outfits, διάφανα παντελόνια, σακάκια με μπουτονιέρες, ήρθε και το κεντρικό δελτίο του Star. Ήθελα και τα ‘κανα, αλλά μετά τα εξαργύρωνα. Έβγαινα ως ψώνιο αλλά υπήρχε λόγος για όλο αυτό, ένα σχέδιο. Δεν μπορούσε να υπάρξει άλλη λύση», σημείωσε αμέσως μετά ο Χάρης Σιανίδης.

«Τον Ιανουάριο του 2024 ξεκίνησαν οι κρίσεις άγχους, πριν τις κρίσεις πανικού. Εκεί ήρθε στη ζωή μου η Έρρικα Πρεζεράκου, ήταν καθοριστική για εμένα, γιατί βρέθηκε σε μία στιγμή που δεν άντεχα τον εαυτό μου και με αγκάλιασε. Σημαντικό πρόσωπο ήταν επίσης η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία ήρθε στη ζωή μου για να μου δείξει τι θα πει να είσαι μαχητής, τι σημαίνει να είσαι πραγματικός Survivor και να επιβιώνεις, τι σημαίνει να θέλεις να ζήσεις. Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ειλικρινά ένας άγγελος, όσο μεγάλη κι αν ακούγεται αυτή η λέξη. Ήρθε στη ζωή της για πολύ συγκεκριμένο λόγο», δήλωσε ο Χάρης Σιανίδης για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν.

«Εγώ επί 12 χρόνια ήμουν μάρτυρας σε ένα θαύμα με τη νευρολογική ασθένεια της μητέρας μου. Για πολλά χρόνια ήμουν ερωτευμένος με τη μάνα μου και αυτό δεν με άφηνε να εξελιχθώ. Από 20 ως 30 ήμουν “υστερικιά”, φώναζα για τη δουλειά και γι’ αυτό έφτασα σε αυτά τα επίπεδα. Θυσίασα προσωπική ζωή και ηρεμία για τη δουλειά. Για έρωτα έχω μπει σε κλινική απεξάρτησης το 2013, ήταν το απαγορευμένο, μην μας δούνε, επειδή κοινωνικά ήμουν στρέιτ. Υπάρχει και τώρα κάτι στη ζωή μου, αλλά δεν είμαι της φανφάρας και του gay pride», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του Alpha ο Χάρης Σιανίδης.