Η Σιμώνη Χριστοδούλου και ο Ανδρέας Γεωργίου πριν από μερικές ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά, κρατώντας στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους. Πέρασαν τις πρώτες ημέρες στο μαιευτήριο, όπως είναι φυσικό, και αφού επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Κύπρο, προσπάθησαν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα.

Αυτή περιλαμβάνει πολλά ξενύχτια, ωστόσο κάθε φορά που το ζευγάρι κοιτά το μωρό, μόνο ένα χαμόγελο μένει στο πρόσωπό τους και όλες οι έγνοιες φεύγουν από το μυαλό τους. Τους αρέσει, μάλιστα, να παρατηρούν συνέχεια την μπέμπα τους και έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν στα social media τους όλο και περισσότερες στιγμές μαζί της.

Το τρυφερό βίντεο της Σιμώνης Χριστοδούλου με την κόρη της

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, μάλιστα, η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με το παιδί τους. Η κόρη τους ήταν ξαπλωμένη στο κρεβατάκι της και κουνούσε χαριτωμένα τα χέρια και τα πόδια της.

Δείτε επίσης: Επέτειος γάμου για τον Αντρέα Γεωργίου – Η τρυφερή αφιέρωση στη Σιμώνη: «Κάθε μέρα σε ερωτεύομαι πιο πολύ!»

Φωτογραφίες από το σπίτι Ανδρέα Γεωργίου – Σιμώνης Χριστοδούλου

Το ζευγάρι μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Αγία Νάπα. Εκεί θα μεγαλώσει και η κόρη τους. Το σαλόνι του σπιτιού τους είναι διακοσμημένο με ανοιχτή πέτρα, έχει τοίχους σε λευκό χρώμα και μοντέρνους άνετους καναπέδες. Αγαπημένη τους γωνία είναι μπροστά στο τζάκι τους αλλά και στο κρεβάτι των σκυλιών τους, αφού ειδικά ο Ανδρέας Γεωργίου λατρεύει να παίζει μαζί τους.

Το σαλόνι με την μεγάλη τζαμαρία που βλέπει στον κήπο, ενώνεται με την εξίσου μοντέρνα σε λιτές, καθαρές γραμμές, κουζίνα τους.

Το καλοκαίρι αγαπημένο τους σημείο είναι ο κήπος τους όπου απολαμβάνουν το πρωινό τους αλλά και την χαλάρωση είτε μόνη τους είτε με τα σκυλάκια τους.

Ο κήπος επίσης έχει μια μεγάλη πισίνα, όπου κάνουν τις βουτιές τους.