Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συνεργασίες του χειμώνα, είναι προ των πυλών. Ειδικότερα οι MELISSES και η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσαν και επίσημα την έναρξη των υποχρεώσεων τους, στο «Έναστρον», μέσω ενός εντυπωσιακού και ανατρεπτικού βίντεο, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει για νυχτερινό κέντρο. Το βίντεο έγινε αμέσως viral, σκορπίζοντας χαρά και ικανοποίηση στους εμπνευστές του.

Ταινία μικρού μήκους με τους Χρήστο Μάστορα και Ελένη Φουρέιρα

Οι άνθρωποι που ανέλαβαν να παρουσιάσουν την εν λόγω συνεργασία ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες και υλοποίησαν μια πρωτοποριακή ιδέα με το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό. Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους που «ανέβηκε» στα social media, όπου ο Χρήστος Μάστορας και η Ελένη Φουρέιρα εμφανίζονται να μονομαχούν με κινηματογραφικές σκηνές δράσης, μοναδικά εφέ και σασπένς.

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Μάστορας – Το νέο βίντεο του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και την αδερφή του, Αμαλία

Η αντίδραση του κοινού για την… ταινία Μάστορα – Φουρέιρα

Το βίντεο, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αμέσως ενθουσιασμό στα social media. Πιο συγκεκριμένα, συγκέντρωσε χιλιάδες like και αποθεωτικά σχόλια, με τους θεατές να εκφράζουν τη χαρά τους για την «εκρηκτική» συνεργασία.

Μετράμε, λοιπόν, αντίστροφα για την έναρξη του προγράμματος, που θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου το οποίο και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Μαζί με τις MELISSES και την Ελένη Φουρέιρα θα βρίσκονται οι FY και Marseaux, με το εν λόγω σχήμα να θέτει ψηλά τον… πήχη της διασκέδασης τον φετινό χειμώνα προσφέροντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και συναρπαστικές στιγμές.