Τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο Τσαλίκη μετά την εμφάνισή του σε εκδήλωση στα Τρίκαλα και το τραγούδι που ερμήνευσε το οποίο περιείχε βωμολοχίες – δείτε εδώ – θέλησε να σχολιάσει και η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη, το μεσημέρι της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου.

Πολλοί είναι εκείνοι που τάχθηκαν εναντίον του, καθώς δεν τους άρεσε που αυτό συνέβη σε συναυλία που υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά από κάτω και τον παρακολουθούσαν, γι’ αυτό και ο ίδιος απολογήθηκε τελικά – δείτε εδώ το βίντεό του – αλλά η παρουσιάστρια πήρε το μέρος του.

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τον σάλο με τον Γιώργο Τσαλίκη

«Είναι ένα τραγούδι το οποίο υπάρχει πάρα πολλά χρόνια, έχει γνωρίσει απίστευτη επιτυχία και όταν το λέει στα μαγαζιά του ή στις συναυλίες γίνεται χαμός από κάτω… Οι άνθρωποι που ετοιμάζουν τη συναυλία και ξέρουν ότι υπάρχει ο Γιώργος Τσαλίκης ως επίτιμος καλεσμένος γνωρίζουν ότι υπάρχει μία δισκογραφία. Τους στίχους μπορεί όχι, αλλά δεν χρειάζεται μία έρευνα για να πεις “επειδή θα είναι παιδιά, δεν θα ήθελα να ειπωθεί αυτό”. Δεν του ζήτησε κανείς να μην το πει. Μαγκιά του που ζήτησε συγγνώμη, γιατί πόσοι το κάνουν…», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που λέγεται ύφος. Είναι άλλο το επιστημονικό ύφος, άλλο το λόγιο, το ύφος της παρότρυνσης, το χιουμοριστικό… Μη μπλέκουμε το ένα τραγούδι του Γιώργου με την όλη τραπ μουσική ή με όλη τη σκηνή που βρίζει. Είναι ένας άνθρωπος και καλλιτέχνης που γεμίζει μαγαζιά και συναυλίες πάρα πολλά χρόνια, που είναι ένας άνθρωπος μέσα στο χαμόγελο. Δεν είναι το ίδιο όταν πας να πεις σε κάποιον “βρε πως είσαι έτσι σήμερα;” και το ίδιο να του πεις “πως είσαι έτσι ρε”. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που λέω.

Δεν ακούμε έναν άνθρωπο που παροτρύνει τον κόσμο να κάνει κάτι κακό, έχει άσχημες λέξεις. Δεν το λέω επειδή ο Γιώργος είναι φίλος μου και είναι ένας άνθρωπος που εγώ αγαπάω και θαυμάζω και είναι και στα εύκολα και στα δύσκολα εκεί. Δεν το λέω καθόλου για αυτό.

Το λέω γιατί νιώθω ότι κάποιες φορές είμαστε επιλεκτικά ευαίσθητοι. Η επιλεκτική ευαισθησία πέφτει πολύ συχνά θύμα των ΜΜΕ και μέσων δικτύωσης. Πέφτουμε όλοι πάνω σε ένα θέμα, ξεχνάμε τα υπόλοιπα και ξαφνικά κατασπαράζουμε κόσμο, άνθρωποι που δεν έχουμε λόγο σε όλα… Κι εγώ μεγάλωσε σε ένα σπίτι που δεν με άφηνε η μαμά μου να βλέπω τηλεόραση ούτε να βρίζω, δεν είμαι τέτοιο παιδί, αλλά μπορώ να διαχωρίσω πότε ένα τραγούδι έχει έντονο ύφος ή βρισιά και πότε δεν θα πρέπει να το πει κάποιος…».

Και τότε ο Άρης Καβατζίκης, μεταξύ άλλων, της είπε: «Επειδή άκουσα το τραγούδι πρώτη φορά σήμερα του καταλογίζω πολύ μεγάλη ευθύνη, παρόλο που μου είναι συμπαθέστατος. Άκουσα το τραγούδι και σοκαρίστηκα. Συνήθως δεν βγαίνω σε κέντρα διασκέδασης, το άκουσα πρώτη φορά το τραγούδι σήμερα. Θεώρησα τους στίχους σοκαριστικούς… Επειδή ο Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και το γνωρίζω προσωπικά, δεν το περίμενα ότι θα έλεγε ένα τέτοιο κομμάτι στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Καταλαβαίνω την αγάπη σου για τον Γιώργο, απλά είμαι κάθετος σε αυτό. Αν ήμουν ο Γιώργος εκείνη τη μέρα, δεν θα το ερμήνευα το τραγούδι, ακόμη κι αν το 30-40% το διασκέδαζε εκείνη την ώρα».