Συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Λουκάκη στην Μαρία Κοκολάκη και την Super Κατερίνα, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη φιλία της με την γυναίκα του Σωτήρη Κοντιζά, που ονομάζεται Δέσποινα, ενώ παράλληλα προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την μεταξύ τους γνωριμία.

Τα όσα είπε η Δανάη Λουκάκη για τον Σωτήρη Κοντιζά

Αρχικά η Δανάη Λουκάκη σημείωσε πως η γυναίκα του Σωτήρη Κοντιζά είναι η πρώτη της φίλη που έκανε παιδιά, υπογραμμίζοντας πως είναι ωραία οικογένεια. «Είναι η πρώτη μου φίλη που έκανε παιδιά και δεν το περίμενα. Ξαφνικά βρέθηκαν με τρία κουτσούβελα και αυτό είναι καταπληκτικό. Είναι ωραία οικογένεια», είπε σχετικά για να συμπληρώσει: «Από το 2013 που γύρισα στην Ελλάδα, είμαι μαζί της. Ποτέ δεν περίμενα ότι κάποιος τόσο κοντινός μου θα αποκτήσει οικογένεια. Στο μυαλό μου είμαστε μικρές».

Στην συνέχεια προχώρησε στην αποκάλυψη σχετικά με την γνωριμία της με τον Σωτήρη Κοντιζά. «Τον Σωτήρη τον γνώριζα πριν γίνει αυτός που είναι τώρα. Είναι πολύ ευφυής άνθρωπος, άξιος και πολύ ωραίος στην παρέα», επισήμανε η γνωστή ηθοποιός για να προσθέσει: «Είναι πολύ καλός στην οικογένειά του και πολύ καλός φίλος», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Σπάραξε η Δανάη Λουκάκη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

«Εκεί πέρα είμαστε κοινόβιο»

Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι μοιράζεται μαζί του μυστικά. «Εκεί πέρα είμαστε κοινόβιο. Είναι ένα σπίτι ανοιχτό και πάει ο καθένας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι πολύ αγαπημένη οικογένεια κι ανοιχτοί άνθρωποι», τόνισε η Δανάη Λουκάκη για να καταλήξει: «Πηγαίνω εκεί και κοιμάμαι στον καναπέ. Είναι και άλλοι άνθρωποι παρέα μας».