Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok και παρουσιάζει τους Droulias Brothers να αφιερώνουν μαντινάδα στον Ηλία Κασιδιάρη, προκαλώντας σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Αγιονέρι» με άδεια από τη φυλακή, έγινε ο αποδέκτης μιας εντελώς αναπάντεχης μαντινάδας, από τους αδελφούς Δρούλια. Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, ο οποίος τραγουδούσε, σχολίασε με έναν σατιρικό τρόπο το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από χρόνια στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, λέγοντας:

«Ηλία αδερφέ μου, λάθος κεφάλι χτύπησες. Ηλία αδερφέ μου, έπρεπε να τις έριχνες στον γεροΠαπαδάκη».

Η συγκεκριμένη φράση, αναφερόμενη στο επεισόδιο με τη Λιάνα Κανέλλη η οποία είχε δεχτεί επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη το 2012, προκάλεσε σοκ σε πολλούς, με αποτέλεσμα να γίνει το επίκεντρο συζητήσεων.

Δείτε το βίντεο με την μαντινάδα:

Δείτε επίσης: Τηλεθέαση 21/10: Ο πρώτος στην πρωινή ζώνη πήρε 12,4% – Φαντάζεστε τα νούμερα του τελευταίου;

Κωνσταντίνος Δρούλιας: «Ήταν σάτιρα»

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας προσπάθησε να εξηγήσει τις προθέσεις του, δηλώνοντας ότι η μαντινάδα είχε σατιρικό χαρακτήρα.

«Του αφιερώσαμε μια μαντινάδα στο πλαίσιο του χιούμορ που μας διακατέχει στο μαγαζί. Εμένα δεν μου αρέσει η λογοκρισία στο τραγούδι. Είμαστε σε ελεύθερη χώρα και μπορούμε να τραγουδήσουμε ό,τι θέλουμε. Ήταν μια πράξη που έγινε πριν από 11 χρόνια, κατακριτέα, εμείς πάνω στο κομμάτι της διασκέδασης το είπαμε, οι μαντινάδες βγαίνουν αυθόρμητα. Ίσως να μην χρειαζόταν να το πούμε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος συνέχεισε, λέγοντας ότι η πρόθεσή του δεν ήταν να προκαλέσει ή να ενθαρρύνει βίαιες συμπεριφορές:

«Ήταν στο κομμάτι της πλάκας, δεν είναι ένα τραγούδι που παροτρύνει τη βία. Θεώρησα ότι είναι στα πλαίσια του χιούμορ», είπε, ενώ η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, προσπάθησε να τον κάνει να καταλάβει ότι αυτό που ειπώθηκε ήταν λάθος, παροτρύνοντάς τον να ζητήσει συγγνώμη.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν φάνηκε να συμφωνεί: «Δεν αλλάζουν της μοίρας τα γραμμένα. Τώρα έγινε. Η συγγνώμη δεν θα αλλάξει το περιστατικό. Στο μαγαζί λέμε διάφορες μαντινάδες, δεν έχει παρακίνηση στη βία. Αν σατιριζόταν το χαστούκι στην κ. Κανέλλη, θα ήταν προτροπή;», αναρωτήθηκε.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου

Ο Δημήτρης Βραχάμης, ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Αγιονέρι», στο οποίο έγινε το περιστατικό, τοποθετήθηκε επίσης σχετικά με το ζήτημα. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί εκείνη τη στιγμή, καθώς βρισκόταν σε άλλη συζήτηση, αλλά μετά την ανάλυση του περιστατικού, παραδέχτηκε πως ήταν ένα ατυχές γεγονός.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα άλλη κουβέντα. Το συζήτησα με τα παιδιά, είναι καλλιτέχνες. Δεν είναι θαμώνας ο Κασιδιάρης, πρώτη φορά ήρθε. Οι πελάτες του καταστήματος δεν επιλέγονται ανάλογα με την πολιτική τους θέση. Τα παιδιά τα ξέρω, είναι λάθος η έκφραση και η τοποθέτηση. Σίγουρα δεν είναι κάτι που έγινε επίτηδες για να προτρέψει κάποιον να κάνει οτιδήποτε λάθος. Πάνω στη δουλειά ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει λάθος», δήλωσε ο κ. Βραχάμης.

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!