Ο Άγγελος Βουράκης, σήμερα το πρωί της Πέμπτης 12/12, συνάντησε τις κάμερες της εκπομπής του OPEN TV, Πρωινό ΣουΣού και μεταξύ άλλων, μίλησε για την νέα του θέση στην τηλεόραση στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται, αλλά και, τοποθετήθηκε για τα λόγια του εισαγγελέα του Πέτρου Φιλιππίδη στη τελευταία του δίκη.
Υπενθυμίζουμε ότι στη δίκη που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες και αφορά την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο εισαγγελέας έκανε κάποιες ερωτήσεις και σχόλια προς την καταγγέλλουσα, αναφορικά με το εσώρουχο που φορούσε την ημέρα που φέρεται πως αποπειράθηκε να την βιάσει ο ηθοποιός, και όχι μόνο, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά του κόσμου – Δείτε εδώ αναλυτικά.
Μάλιστα, η ένωση των δικαστικών λειτουργών πήρε το μέρος του εισαγγελέα με μία ανακοίνωση που έγινε εχθές Τετάρτη 11/12 – Δείτε εδώ την ανακοίνωση. Έτσι λοιπόν, έγινε γνωστό πως παρενέβη η πρόεδρος του Αρείου Πάγου με ολόκληρη εγκύκλιο για την συμπεριφορά τους και έτσι οι συνήγοροι του κατηγορούμενου πήραν θέση, με νέα ανακοίνωση, κατά την οποία διαφωνούν με την κίνηση αυτή και το γεγονός πως τους δίνονται οδηγίες με εγκυκλίους για την στάση τους εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας.
Τι είπε ο Άγγελος Βουράκης για τον εισαγγελέα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Ο Άγγελος Βουράκης λοιπόν, αναφερόμενος αρχικά στην εκπομπή του ALPHA, είπε: «Στο “Καλύτερα δεν γίνεται” είναι καλύτερα απ’ ότι το περίμενα. Μου έχει δοθεί και ο χώρος που ήθελα και μπορώ να αναπτύξω τα θέματά μου, οπότε είμαι μια χαρά. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος σε όλες τις ζώνες. Είμαι μεγάλο παιδί και κάνω τις επιλογές μου πολύ συνειδητά. Οπότε, ήταν μια πολύ συνειδητή επιλογή να πάω στη Ναταλία και χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνεται στην πράξη».
Σχετικά με τον εισαγγελέα για τη δίκη Φιλιππίδη, είπε χαρακτηριστικά: «Ο συγκεκριμένος εισαγγελικός λειτουργός έχει κάνει στο παρελθόν κι άλλα. Και είναι εύκολο αν ανατρέξει κάποιος να τα δει. Οφείλει ο Άρειος Πάγος να τον ελέγξει πειθαρχικά και όχι απλά να κάνει μια γενική σύσταση. Αυτό το οποίο υπέστη η συγκεκριμένη κοπέλα λέγεται δευτερογενής θυματοποίηση και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε κανέναν άνθρωπο στα δικαστήρια. Στα δικαστήρια μπορεί να ακουστούν σκληρά πράγματα, αλλά αρκεί να οδηγούν στην αλήθεια. Τα συγκεκριμένα πράγματα που είπε αυτός ο άνθρωπος δεν οδηγούν στην αναζήτηση της αλήθειας».