Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Super Κατερίνα σήμερα, Πέμπτη 28/5. Με την Κατερίνα Καινούργιου έκαναν μια όμορφη συζήτηση για την μητρότητα και την πατρότητα, με τον επιχειρηματία να μιλάει με τα πιο όμορφα λόγια για τον γιο του, Πάρη.
«Θυμάμαι και τα κιλά και την ώρα και το πώς βγήκε και το πρώτο βηχαλάκι και όλα. Είμαι ένας άνθρωπος που και κλέφτης να μπει δεν θα τον ακούσω, τώρα με το παιδί και ένα τσικ να ακούσω θα σηκωθώ. Είχε ταλαιπωρηθεί η Ιωάννα με τον ύπνο, σηκωνόταν κάθε 3 ώρες επειδή πεινούσε», αποκάλυψε με αφορμή συζήτηση που είχαν, ενώ ανέφερε πως: «Οι μαμάδες συνδέονται πολύ νωρίς με το μωρό. Οι μπαμπάδες ερχόμαστε λίγο μετά μεταγενέστερα, όταν ξεκινάνε να εκφράζονται».
«Είναι πολύ εκφραστικός στην αγκαλιά και στα φιλιά και μπαμπά κα μαμά σας αγαπώ. Πεθαίνω και τον παρακολουθώ που λέει εκφράσεις απίστευτες», εξομολογήθηκε για τον μικρό Πάρη.
Η αναφορά του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ρία Ελληνίδου και τον γιο του

Κηδεία Μαστροκώστα: Σπάραξε η Μαρία Καλάβρια στην αγκαλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου – Φωτογραφίες
Σε ερώτηση που δέχτηκε γιατί άργησε να μιλήσει δημόσια για την σχέση του με την τραγουδίστρια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθάρισε: «Σήμερα δεν θα ήθελα να δώσω κάποιο τίτλο συγκεκριμένα αλλά προφανώς είναι πράγματα που βγαίνουν και ο κόσμος μιλάει. Πρέπει κι εγώ να χαλαρώσω… είναι διαφορετικές οι ευθύνες γιατί είναι διαφορετικά μονοπάτια. Όταν έχεις ένα παιδί και θες να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου είναι διαφορετικές οι ευθύνες . Όλα τα πράγματα για να βγουν και να είναι φυσικά, πρέπει εσύ σαν άνθρωπος να το αποδεχτείς τι συμβαίνει, να χαλαρώσω και να δω πως είναι πράγματα. Δεν θέλω να πω τις τόσες μεγάλες βαρύγδουπες δηλώσεις, όχι γιατί φοβάσαι ότι δεν θα βγει αλλά όταν κάτι το προστατεύεις πολύ, κρατάει περισσότερο. Μετά αγχώνεσαι να κρατήσεις αυτά που είπες».
Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε για την γνωριμία της Ρίας Ελληνίδου με τον Πάρη, ανέφερε: «Αυτό έχει να κάνει με τον κάθε ειδικό που εμπιστεύεται. Εγώ πηγαίνω. Η προσωπική της άποψη είναι ότι όταν είναι κάτι στη ζωή σου πρέπει στα παιδιά μας να μη λένε ψέματα. Θέλει προστατευτικότητα και όλα καλά».
Παντρεύονται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου;
Ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz πρόκειται για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ρία Ελληνίδου. Ο επιχειρηματίας με την τραγουδίστρια, ενώ στην αρχή κρατούσαν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την σχέση τους, φαίνεται πως πλέον δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον έρωτά τους, αφού τα σχόλια που κάνουν ο ένας στον άλλον “ξεχειλίζουν” από αγάπη. Μήπως όμως το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το μεγάλο βήμα;
Η τραγουδίστρια αυτό το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως είχε την χαρά να παρευρεθεί στον γάμο της αδερφής της, όπως ενημέρωσε το κοινό της μέσα από την ανάρτησή της. Η ίδια απόλαυσε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για την αδερφή της παρέα με την οικογένειά της, που όλοι έδειχναν πολύ συγκινημένοι. Αυτό όμως που τράβηξε αναμφίβολα τα βλέμματα όλων στην ανάρτησή της, δεν ήταν φυσικά άλλο από τα σχόλια του αγαπημένου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Φαίνεται πως ο γάμος αυτός αποτέλεσε αφορμή για τον αγαπημένο της να προτείνει ή να υπονοήσει κάτι. Ο ίδιος σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της αγαπημένης του λέγοντάς της «άντε σιγά σιγά», στο οποίο η ίδια απάντησε «πες μου μόνο ημερομηνία για να ραφτώ». Μάλλον όμως εδώ κάτι άλλο συμβαίνει, καθώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε πως «ξέρει την ημερομηνία και είναι σχεδόν όλα έτοιμα». Μήπως τελικά αυτή θα είναι η χρονιά που θα παντρευτεί και η δεύτερη αδερφή από την οικογένεια Ελληνίδου; Μόνο ο καιρός θα δείξει!

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έδωσε στο φίδι του το όνομα της συντρόφου του – Δείτε την αντίδρασή της
Η απάντηση της γιαγιά της στο ενδεχόμενο του γάμου της
Φαίνεται πάντως πως για την ώρα, τα σχόλια αυτά πρόκειται περισσότερο για πλάκα, παρά υποδηλώνουν άμεσα σχέδια για γάμο, όπως φάνηκε από την απάντηση της τραγουδίστριας στην γιαγιά της, που περιμένει και την άλλη της εγγονή να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Ρία Ελληνίδου της απάντησε πως «θα περιμένει πολύ ακόμα» για να την δει να παντρεύεται, ωστόσο η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και μπορεί να την δούμε ντυμένη νυφούλα πιο σύντομα από ότι η ίδια νομίζει!
«Δεν ξέρω, με την τρέλα που έχεις μπορεί να μας έρθεις και παντρεμένη και χωρίς να το ξέρουμε» ήταν η τελειωτική απάντηση της γιαγιάς. Όπως λέει και η ίδια η τραγουδίστρια, μήπως η γιαγιά… κάτι ξέρει;


">
">
">
">
">
">
">
">