Δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Δημήτρης Παπάζογλου και εξέφρασε την άποψή του για πολλά και διάφορα θέματα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός χορογράφος σχολίασε τη φετινή Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, την Klavdia, αλλά και το Nemo.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου στην κάμερα της πρωινής

Αρχικά, ο γνωστός χορογράφος ανέφερε: «Το πρώτο βραβείο της Αυστρίας ήταν εξαιρετικής ποιότητας πράγμα. Και η Klavdia μού άρεσε πάρα πολύ. Η Μαρίνα Σάττι είναι πιο αντράκι και πουλάει μια μαγκιά, μια μικροαλητεία, και αυτό έχει ένα κοινό. Η Klavdia πού θα απευθυνθεί για να έχει μια αγορά; Όλα πλέον είναι μέσα στη… μπουζουκίλα, οι γυναίκες είναι ένα sex symbol».

Κοιμητήριο Ζωγράφου, Κηδεία Δημήτρη Σουλελέ

Με αφορμή τα όσα είπε για τις δυο τραγουδίστριες, ο Δημήτρης Παπάζογλου αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή και τις εμφανίσεις που κάνει στην πίστα, λέγοντας πως δεν του άρεσε καθόλου ο τρόπος που ντύνεται, αλλά η ίδια το κάνει επειδή ξέρει ότι αυτό ζητάει το marketing. «Η Δέσποινα Βανδή, που είναι πανέξυπνη, έχει λόγο να βγαίνει έτσι; Ξέρει τι ζητάει το marketing».

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Παπάζογλου: «Δεν μου άρεσε, ήταν βαρετή και…» – Τα “καρφιά” για την ταινία “Υπάρχω”

Στη συνέχεια, με αφορμή μια ερώτηση για το πώς το φαίνεται το Nemo, που κέρδισε την περσινή Eurovision, είπε: «Το λόμπι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είναι ένα τεράστιο κοινό. Δεν είναι τυχαίο που οι stars του τραγουδιού απευθύνονται σε αυτούς τους ανθρώπους. Το Nemo έχει ανάγκη από κοινό. Το χρήμα πρόσωπο δεν έχει, αρκεί να έχεις κοινό. Αυτός είναι σε μια κοινότητα τέτοια και κατάφερε να γίνει γνωστός, και το εκμεταλλεύεται αυτό. Διατηρεί τη φίρμα του».

Δημήτρης Παπάζογλου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγο πριν το τέλος, σχολιάζοντας τη συναυλία που θα γίνει προς τιμήν του Βασίλη Καρρά, ο Δημήτρης Παπάζογλου ανέφερε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν πεθαίνει κάποιος, είναι καλό γιατί τρώνε ψωμί οι άλλοι. Κάθε λίγο γίνεται ένα αφιέρωμα στον Ζαμπέτα, στον Τσιτσάνη, στον Θεοδωράκη φέτος. Μέχρι και ο Μάκης Δελαπόρτας κάνει Θεοδωράκη. Μετά την τηλεόραση, το lifestyle και τον κινηματογράφο, τώρα πάμε στα έντεχνα».