Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Τζένη Θεωνά. Με αυτό τον τρόπο, με τον Δήμο Αναστασιάδη μεγαλώνουν την οικογένειά τους. Το ζευγάρι, που έχει ήδη αποκτήσει τον μικρό Αρίωνα το 2019, φαίνεται πως είχε αποφασίσει εξαρχής να κρατήσει χαμηλό προφίλ σχετικά με την εγκυμοσύνη και όπως όλα δείχνουν, τα κατάφεραν μια χαρά.
Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHΑ, συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης.
Οι πρώτες δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη για την εγκυμοσύνη της Τζένης Θεωνά
«Δεν θα σχολιάσω την είδηση της εγκυμοσύνης. Για 5,5 μηνών το καμουφλάρει ωραία. Της ευχόμαστε με το καλό», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προλόγισε τις δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη.
«Είμαστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεροί και ευχόμαστε για όλες τις οικογένειες το ίδιο. Είναι νωρίς να πούμε κάτι. Όσο είσαι καλά με έναν άνθρωπο, πας παρακάτω. Για εμάς είναι μια συνέχεια. Φαντάζομαι οι γυναίκες τα κάνουν αυτά (αναρτήσεις εγκυμοσύνης). Εγώ είμαι δίπλα και στηρίζω», είπε ο τραγουδιστής,
Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η σύντροφός του, για την αποκάλυψη πως θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στην Eurovision, απάντησε: «Αξίζει στην Τζένη να δώσει το 12άρι στην Eurovision. Είχε αρνηθεί να είναι στην κριτική επιτροπή. Τώρα ο ρόλος της είναι να ανακοινώσει τα αποτελέσματα, δεν έχει σχέση με την μουσική, τέτοιους είδους σχόλια είναι αρνητικά».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, το λόγο πήρε ξανά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σχολίασε: «Η Τζένη είναι ένα όμορφο και λαμπερό κορίτσι, διαφήμιση θα μας κάνει. Θα σκεφτούν αχ κοίτα τόσο όμορφη και ωραία κοπέλα».
Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης δεν έχουν προκαλέσει ποτέ με την προσωπική τους ζωή, αντιθέτως έχουν επιλέξει να τη κρατούν αποστάσεις από τα φώτα, όσο γίνεται.
Η συνέντευξη περί δεύτερου παιδιού που… έστρωνε έδαφος!
«Σκέφτομαι για 2ο παιδί, γιατί έχω και εγώ αδερφή και είναι μία σχέση τόσο βαθιά», είχε πει σε συνέντευξή της στο Happy Day τον Απρίλιο.