Ο Δήμος Βερύκιος, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα την τελευταία περίοδο, μετά από ένα ιδιαίτερο σχόλιο που έκανε για την Έλλη Στάη στα τέλη του προηγούμενου μήνα κατά διάρκεια της εκπομπής Happy Day που προβάλεται μέσα από το κανάλι του ALPHA.
Υπενθυμίζουμε ότι, ο δημοσιογράφος, με αφορμή ένα θέμα για τη Μαντόνα και την εμφάνισή της στο Μιλάνο, είπε: «Είδα χθες στην τηλεόραση την Έλλη Στάη, μπέμπα 70 ετών. Καινούργιο πρόσωπο. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα φωτισμού, πάντως είναι μια μπέμπα ετών 70. Εγώ λέω για το πρόσωπο, δεν λέω για το σώμα. Δεν είπαμε κάτι κακό, κομπλιμέντο είναι αυτό, μπέμπα ετών 70».
Οι δηλώσεις του αυτές, παρόλο που ειπώθηκαν με χιουμοριστικό τόνο, παρεξηγήθηκαν αρκετά από τα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να βγουν πολλά ρεπορτάζ που τον στοχοποιούν. Ο Δήμος Βερύκιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, την Τετάρτη 16/10, όπου αναφέρθηκε εκ νέου στην δήλωση που έκανε για την Έλλη Στάη και στον κόσμο που τον σχολίασε αρνητικά, και μάλιστα, τους αποκάλεσε “ενάρεστους” (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).
Ο Δήμος Βερύκιος απαντά με ειρωνεία στην Αφροδίτη Γραμμέλη
Ο Δήμος Βερύκιος λοιπόν, σήμερα, Παρασκευή 18/10, αναφέρθηκε εκ νέου για το θέμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, να του λέει ότι οι παραπάνω δηλώσεις του έχουν ζητηθεί έντονα από τους παρουσιαστές των τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ, έγινε συγκεκριμένη αναφορά στην Αφροδίτη Γραμμέλη. Συγκεκριμένα, η συζήτηση πήγε ως εξής:
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σε συζητούσαν για τη συνέντευξή σου στον Κωνσταντίνο Καμέα που είπες ότι η Έλλη Στάη θα έπρεπε να σου πει ευχαριστώ για το κομπλιμέντο που της έκανες και όσοι δεν το καταλαβαίνουν ότι της έκανες κομπλιμέντο είναι ανέραστοι. Κάποιοι το πήραν προσωπικά, κακώς για εμένα».
Δήμος Βερύκιος: «Ποιος το πήρε προσωπικά;».
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η φίλη μου η Αφροδίτη Γραμμέλη».
Δήμος Βερύκιος: «Ξύδι, πάμε παρακάτω».
Η αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη στο… “ξύδι”
Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μετά την απάντηση του Δήμου Βερύκιου προς το πρόσωπο της, θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1. Η ίδια λοιπόν, μετά την προβολή του αποσπάσματος, είπε: «Με είπε παιδί! Είμαι πολύ χαρούμενη! Δεν μου αρέσει που ο Δήμος μας περνάει εμάς τις γυναίκες, όλων των ηλικιών, τόρνο τώρα τελευταία τηλεοπτικά. Τον πειράζω! Είναι πολύ καλός συνάδελφος, επιμένω. Ναι, είμαι περίεργη. Εγώ και χωρίς αριστερά και δεξία είμαι περίεργη».



">
">
">
">
">
">
">