Σήμερα, Παρασκευή 25 Ιουλίου, ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για το show Don’t forget the lyrics, που θα παρουσιάσει η Έλλη Κοκκίνου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, αφού πριν από λίγα χρόνια το είχε παρουσιάσει στο Mega ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Το εντυπωσιακό τρέιλερ με την Έλλη Κοκκίνου

Στο τρέιλερ, βλέπουμε αρχικά την Έλλη Κοκκίνου να περπατά στο πλατό με γυρισμένη την πλάτη της στην κάμερα. Στη συνέχεια, η ίδια κοιτάζει στον φακό και λέει τα εξής λόγια: «Ήρθα! Όχι για να τραγουδήσω. Για να το ζήσω».

«Ήρθε η Έλλη και… (ξε)χάσαμε τα λόγια μας! 🎙️ 👉 Το “Don’t Forget the Lyrics” με την Έλλη Κοκκίνου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1», αναφέρει η λεζάντα.

Διαβάστε επίσης:  ΑΝΤ1: Η επίσημη ανακοίνωση για το «Don’t Forger The Lyrics» και την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου για την απόφασή της να παρουσιάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι

Έλλη Κοκκίνου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε για την απόφασή να παρουσιάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Με επέλεξαν μετά από ένα δοκιμαστικό που έκανα και τελικά ήρθαμε σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1. Θα ξεκινήσουμε πάρα πολύ σύντομα τα γυρίσματα. Με ελκύει η τηλεόραση αλλά μόνο σε πράγματα που μπορώ να κάνω. Δηλαδή, για παράδειγμα, μια ζωντανή πρωινή εκπομπή με συνεντεύξεις και να θέλει τόσο πολύ χρόνο, δεν θα μπορούσα να την κάνω. Ένα παιχνίδι όμως ή ένα σόου, ιδίως πάνω στη μουσική και όταν πρόκειται για παιχνίδι για τα οποία τρελαίνομαι, είναι το καλύτερο μου. Πιστεύω ότι στο “Don’t forger the lyrics” έχεις επαφή έχεις με το κοινό και με τους παίκτες, θα κουμπώσουν όλοι πάρα πολύ καλά και εύκολα», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου με μεγάλη χαρά.