Η Έλενα Μαυρίδου πριν από μερικούς μήνες χώρισε με τον Δημήτρη Λάλο, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για εννέα χρόνια και έχει αποκτήσει και ένα παιδί μαζί του, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε σχέση, όπως όλα δείχνουν, με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά του ALPHA, Σασμός – δείτε εδώ την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση.
Στις αρχές του 2025 όμως, κυκλοφόρησαν φήμες πως και η πρώτη έχει πλέον προχωρήσει τη ζωή της και βρίσκεται σε σχέση με πολυσυζητημένο και επιτυχημένο ηθοποιό. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσορτέκη.
Το ταξίδι της Έλενας Μαυρίδου και του Γιάννη Τσορτέκη
Κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει, αλλά ούτε και επιβεβαιώσει τις φήμες αυτές – δείτε εδώ την μόνη απάντηση που έχει δώσει ο ηθοποιός – ωστόσο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News κάνει λόγο για ένα ζευγάρι που απλώς επιθυμεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατεύοντας την προσωπική του ζωή, διατηρώντας μία ηρεμία και μία ισορροπία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, η ηθοποιός πολύ πρόσφατα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συνόδευσε τον ηθοποιό στην πρεμιέρα της παράστασης «Underground» στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ γενικότερα οι μικρές εξορμήσεις είναι κάτι που λατρεύουν και οι δύο, παρά το απαιτητικό τους πρόγραμμα.
Ποιος είναι πραγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης
Πλέον τον συναντάμε στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του ALPHA ως τον άπιστο Κλεάνθη Βαρελά, στην πραγματική του, όμως, ζωή ο Γιάννης Τσορτέκης έχει μια υπέροχη οικογένεια και πολλά… παράσημα! Το Youweekly.gr με αφορμή την συμμετοχή του στη νέα σειρά, Άγιος Έρωτας, κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν του ηθοποιού και σας παρουσιάζει πράγματα για την ζωή του που ίσως δεν γνωρίζετε μέχρι σήμερα…

Ο Γιάννης Τσορτέκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό της Αθήνας. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου καθώς και πτυχιούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Είναι ευρέως γνωστός για την συμμετοχή του στην τηλεοπτική μεταφορά του διηγήματος «Το 10» του Μιλτιάδη Καραγάτση στον Alpha TV τη σεζόν 2007-2008 ενώ έπειτα ακολούθησαν κάποιες συμμετοχές στον κινηματογράφο, στην ταινία «Το μικρό ψάρι» και το 2020 στην ταινία «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς». Το 2021 πήρε το βραβείο «Καλύτερος Ηθοποιός» για τον ρόλο του στην συγκεκριμένη ταινία. Τη σεζόν 2021 σειρά «Καρτ Ποστάλ» στην ΕΡΤ1. Το 2022 συμμετείχε σε τρεις παραγωγές, στη «Σκοτεινή Θάλασσα», στο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA και στην σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha και στη σειρά ο Σκαραβαίος.
Σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε αναφέρει πως την δουλειά του ηθοποιού την κάνει επειδή την αγαπά, κι όχι λόγω των οικονομικών απολαβών. «Δεν κάνω αυτή την δουλειά για βιοπορισμό. Αυτή είναι η πραγματικότητά μου. Εξαρχής ένιωσα ότι αν αυτό που μου γεννιέται το βάλω σε ένα ισοζύγιο οικονομικής απολαβής, αυτό θα στερέψει με τη μία κι εγώ δεν θα μπορούσα να το ανατροφοδοτήσω»

Η οικογένειά του και η σχέση με τα παιδιά του
Ο Γιάννης Τσορτέκης είχε μιλήσει για την οικογένειά του παλιότερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη. «Έχω δυο παιδιά. Ο γιος μου έγινε 18 και η κόρη μου είναι στα 10. Δεν ξέρω τι ονειρεύεται να γίνει ο γιος μου, ούτε τον ρωτάω. Παρότρυνα τον γιο μου να κάνει κάτι που θα το νιώθει αποκλειστικά ως παιχνίδι και επειδή είναι αθλητής, του είπα να πάει στη γυμναστική ακαδημία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός μιλώντας για τα δύο του παιδιά.
Όσο για τη σχέση του με τη σύζυγό του, ο Γιάννης Τσορτέκης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ τους. «Η ίδια η ζωή είναι μία σύγκρουση, δεν υπάρχει γαλήνη πουθενά και με τη σύζυγο μου τα πάμε όπως ο σκύλος με τη γάτα. Οι συγκρούσεις μας είναι ιδιοσυγκρασιακές. Εάν με τη σύζυγο μου θέλουμε να τσακωθούμε, και τίποτε να μην υπάρχει, θα τσακωθούμε»
Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα την προσωπική του ζωή γι’ αυτό και δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με τα παιδιά και την γυναίκα του. Επίσης, δεν είναι καθόλου ενεργός στα social media κι ότι έχει μοιραστεί κατά καιρούς με τους ακόλουθούς του αφορά καθαρά και μόνο την δουλειά του.
Η επιθυμία του για τον θάνατό του

«Η ταφή μου είναι αδιάφορη. Η καύση με αφορά για τους δικούς μου ανθρώπους επειδή όλοι έχουμε ζήσει την περιφορά του θρήνου σε βάθος χρόνου, αυτό επαναφέρει μια δραματική ανάμνηση ή μνήμη στους ανθρώπους που συμμετέχουν εκείνη την στιγμή σε αυτό το πράγμα. Αυτό δεν θέλω σε καμία περίπτωση να το αφήσω σαν παρακαταθήκη, κληρονομιά ή οτιδήποτε άλλο στους πολύ δικούς μου ανθρώπους, από αγάπη προς αυτούς. Άπαξ και έφυγα, έφυγα. Η ζωή συνεχίζεται»
">
">
">
">
">
">
">
">