Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος. Η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της όπου μίλησε τόσο για την καριέρα της όσο και για την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο της κατάθλιψης που βίωσε.

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για την κατάθλιψη

«Δεν θέλω να σταματήσω το τραγούδι, δεν είμαι έτοιμη ακόμα. Σίγουρα μπορεί κάποια στιγμή να θέλουμε να ξεκουραστούμε για να γεμίσουμε τις μπαταρίες, να κάνουμε ίσως περισσότερα ταξίδια για να πάρουμε έμπνευση και περισσότερη όρεξη, γιατί δεχόμαστε πολλή πίεση επειδή έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Και τα διαμάντια όμως από πίεση γίνονται. Απλά αν καταπιέζεσαι πάρα πολύ καίγεσαι στο τέλος. Δηλαδή πρέπει να πιεζόμαστε μέχρι το σημείο που θα παραμείνουμε διαμάντια.

Είχα σκεφτεί να σταματήσω το τραγούδι τότε που είχα πάθει κατάθλιψη, όταν είχα χωρίσει κιόλας. Εκεί υπήρξε η σκέψη αλλά το πρόβλημα ήμουν εγώ. Σκέτο εγώ, δηλαδή δεν ήταν ότι μου έφταιγε ο κόσμος στη δουλειά ή η δισκογραφική μου εταιρεία. Ήταν κάτι που ήταν μέσα μου πάρα πολύ πληγωμένο. Στην ψυχολογική μου υγεία δεν ήμουν καλά εκείνη την περίοδο», εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Και συμπλήρωσε: «Από αυτό βγήκα πηγαίνοντας σε θεραπείες. Το έχω πει σε συνεντεύξεις και ο κόσμος που έχει ανάγκη πρέπει να πηγαίνει και όχι να ντρέπεται να το λέει. Όχι ότι έχουμε ανάγκη κιόλας να πηγαίνουμε και να το λέμε. Εγώ συνήθως το λέω και με έχει σταματήσει πάρα πολύς κόσμος να με ευχαριστήσει γιατί “το είπες σε αυτή τη συνέντευξη και έτσι αποφάσισα και γω να πάω”. Δηλαδή ακόμα με πολύ δύσκολες καταστάσεις μου έχει συμβεί αυτό, όπως άνθρωποι που είχαν τάσεις αυτοκτονίας και άλλα βαριά θέματα».

Δείτε επίσης: Ο θάνατος που άλλαξε την Έλενα Παπαρίζου και οι άνδρες που “σημάδεψαν” την καρδιά της

Έλενα Παπαρίζου

Η μητρότητα

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που της κάνουν όσον αφορά την μητρότητα, λέγοντας: «Νομίζω ότι είμαι ακόμα αυτό το 17χρονο κορίτσι από το Γκέτεμποργκ. Με ρωτάνε αν θέλω να κάνω παιδιά. Λέω ότι “ναι, θέλω”, και μετά λένε, “γιατί δεν έχεις κάνει;”. Είναι πολύ αδιάκριτες αυτές οι ερωτήσεις, να ρωτάς όλη την ώρα γιατί, και γιατί, και πώς».

Η σεξουαλική παρενόχληση

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και πως αντιμετώπισε το περιστατικό, η Έλενα Παπαρίζου, αποκάλυψε: «Φορούσα ένα φόρεμα και νιώθω ένα χέρι να έρχεται από κάτω και να μου πιάνει το στήθος μπροστά και τον πισινό μαζί. Τον έπιασα από τον γιακά και είπα: “αυτός με παρενόχλησε”».

Ο γάμος της

Για το γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2015 κάτω υπό άκρα μυστικότητα και τον αποκάλυψε η ίδια λίγα χρόνια αργότερα, είπε: «Ο γάμος είναι δύσκολος, πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα για τον γάμο σου, δεν είναι εύκολο πράγμα. Αν εγώ δεν είμαι καλά, αν εγώ δεν με φροντίζω και δεν με αγαπάω, δεν μπορώ να δώσω τίποτα».