Η Έλενα Τοπαλίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τις αλλαγές στη ζωή της, την προσωπική της εξέλιξη, αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται πλέον τον κόσμο γύρω της.
Η χορεύτρια και χορογράφος αποκάλυψε ότι η σχέση της με τους ανθρώπους είναι περίπλοκη και συχνά αμφίθυμη. «Οι άνθρωποι με συγκινούν, με πανικοβάλλουν, με ενοχλούν, με ξενερώνουν και πολλές φορές τους περιφρονώ. Έχω πλέον το αίσθημα της περιφρόνησης, γιατί παλιά δυσκολευόμουν, περιφρονούσα μόνο τον εαυτό μου. Έχω επιτρέψει και στους άλλους να με περιφρονήσουν, δεν θεωρώ ότι είμαι άμεμπτη και δεν πρέπει κάποιος να μου χρεώσει κάτι. Δεν θέλω να λατρευτώ και να μην περιφρονηθώ. Πάω ισότιμα», εξομολογήθηκε.
Δείτε επίσης: Έλενα Τοπαλίδου: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, κοίταξα τον απόλυτο τρόμο στα μάτια και άλλαξα»
Η Έλενα Τοπαλίδου για τις φωτογραφίες της
Μιλώντας για την αποδοχή και τη συγχώρεση, ανέφερε: «Συγχωρώ τους άλλους εύκολα, αλλά δυσκολεύομαι με τον εαυτό μου. Παρ’ όλα αυτά, τα πάω καλύτερα πλέον. Ο κόσμος μου μιλάει, με αγκαλιάζει στον δρόμο, σαν να έχω μπει στα σπίτια τους».
Ωστόσο, δεν δίστασε να αναφερθεί και στη στάση ορισμένων μέσων ενημέρωσης απέναντί της. «Υπήρχαν κάποια sites που μιλάνε για αυτό που λέω και βάζουν φωτογραφία που δεν με τιμά. Τους είπα ότι δεν τιμά αυτούς, δεν έχουν άλλη φωτογραφία; Πάλι να καταλάβω θέλω, εφόσον λένε ότι με στηρίζουν, γιατί το κάνουν αυτό; », τόνισε.
Κλείνοντας, η Έλενα Τοπαλίδου υπογράμμισε πως δεν κρατάει κακίες στο συγκεκριμένο θέμα: «Μπορεί κάποιος να μου πει “ωχ” κι εγώ το συγχωρώ αυτό».