Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα, Κυριακή 4 Μάϊου έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φαίνεται η ίδια να ποζάρει όλο νάζι και τσαχπινιά – όπως πάντα άλλωστε – μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της! Η πρώην παρουσιάστρια φαίνεται να απολαμβάνει τον καλό καιρό και δεν θα γινόταν να μην κάνει την καθιερωμένη Κυριακάτικη βόλτα της.
Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της
Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media και της αρέσει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της τώρα που οι υποχρεώσεις της στην τηλεόραση δεν της γεμίζουν το πρόγραμμα. Συχνά λοιπόν ανεβάζει στιγμές από το σπίτι της, από τις διακοπές της – δείτε εδώ τις φωτογραφίες της από τις Μαλβίδες – και τις εξορμήσεις της, αλλά και από απλές στιγμές και βόλτες που κάνει στην Αθήνα είτε με τα παιδιά και τον σύζυγό της, είτε μόνη της – δείτε εδώ την ανάρτησή της από την βόλτα της στην έκθεση λουλουδιών στην Κηφισιά.
Έτσι λοιπόν και σήμερα, μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της το φωτογραφικό της άλμπουμ από την βόλτα με το αυτοκίνητό της. Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στο ανοιξιάτικο mood καθώς επέλεξε σήμερα που υδράργυρος έφτασε τους 28 βαθμούς να φορέσει μια μακριά αέρινη φούστα με κόκκινες καρδιές, ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και τις μαύρες σαγιονάρες της προκειμένου να είναι άνετη και χωρίς να ζεσταίνεται! Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Τελικά χωράω παντού…».





