Η Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, επέστρεψε με μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από την βόλτα που έκανε στη φύση, απολαμβάνοντας τον φθινοπωρινό καιρό και τα μαγικά τοπία με τα φύλλα των δέντρων να πέφτουν και να αλλάζουν χρώμα.

Πόζαρε με ελάχιστο μακιγιάζ, φορώντας ένα φούτερ σε πορτοκαλί χρώμα και ένα χακί πανωφόρι και θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της πόσο όμορφα περνάει μακριά από τον θόρυβο της πόλης, με εκείνους να την γεμίζουν με λάικ και σχόλια.

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

«Όταν η φύση σε αγκαλιάζει, όλα μπαίνουν στην θέση τους !», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα στα βόρεια προάστια – «Ο μήνας των γενεθλίων μου μόλις ξεκίνησε»

Οι φωτογραφίες από την βόλτα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στην Χαλκίδα

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικές ημέρες ταξίδεψε στο Εδιμβούργο όπου σπουδάζει η κόρη της, Λάουρα – δείτε εδώ τις φωτογραφίες της από εκεί – και αφού επέστρεψε στην Αθήνα και στο σπίτι της στα Μελίσσια, δίπλα στον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους, απόλαυσε λίγο χρόνο μαζί τους.

Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι μικρές αποδράσεις με τον καλό της γύρω από την πρωτεύουσα. Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, το ζευγάρι αποφάσισε να πάει για βόλτα μέχρι την Χαλκίδα. Εκεί οι δυο τους απόλαυσαν και το φαγητό τους σε γνωστό ταβερνάκι της περιοχής και οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Εκείνοι δέχθηκαν με χαρά και πόζαραν στον φακό με χαμόγελο, με τους ιδιοκτήτες να μοιράζονται τις φωτογραφίες αυτές στο Instagram. Η Ελένη Μενεγάκη, για άλλη μία φορά, με ένα απλό τζιν και ένα ριγέ μπλουζάκι, έκανε μία πολύ κομψή εμφάνιση και χωρίς υπερβολές τράβηξε τα βλέμματα πάνω της.

Δείτε επίσης: Μενεγάκη: Έκλεισε το τηλέφωνο με τον Παντζόπουλο on camera – «Αγάπη μου, σε κλείνω και έρχομαι»

Η Ελένη Μενεγάκη σε ταβερνάκι στην Χαλκίδα
Instagram / @to_koutouki_tou_perikli
Η Ελένη Μενεγάκη σε ταβερνάκι στην Χαλκίδα
Instagram / @to_koutouki_tou_perikli
Ο Ματέο Παντζόπουλος σε ταβερνάκι στην Χαλκίδα
Instagram / @to_koutouki_tou_perikli
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!