Η Ελένη Ράντου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα γύρω από το τροχαίο που προκάλεσε ο συνάδελφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.

Σε αυτό δεν έκρυψε το θυμό της για το γεγονός ότι συμβαίνουν πολλά και σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο, ωστόσο το ατύχημα του ηθοποιού δείχνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης: Λιάγκας κατά Παππά για Μπισμπίκη: «Της δόθηκε η ευκαιρία να το κόψει! Τι δεν καταλαβαίνεις, κούκλα μου;»

Ελένη Ράντου – Η αντίδραση της ηθοποιού για το τροχαίο του Βασίλη Μπισμπίκη

«Ένας άνθρωπος μες τη μέση του Συντάγματος, όχι πολύ μακριά, προσφέρει τη ζωή του με αντάλλαγμα μια αληθινή πληροφορία για το παιδί του, κι όλα τα μέσα ασχολούνται με τις υλικές βλάβες ενός τροχαίου.

Εντάξει, καταλαβαίνω… Όταν τα γεγονότα είναι πραγματικά σκληρά, πάντα αλληθωρίζουμε. Κοιτάμε αυτά που μας διασκεδάζουν κιόλας. Αλλά αν ξαναπέσω σε άλλη δημοσίευση για το τροχαίο θα τα κλείσω όλα. Σιχάθηκα την ενημέρωσή μας… Με κάνει να ντρέπομαι. Δεν είμαστε έτσι, έτσι μας θεωρούν» γράφει χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!