Θέση στην κριτική που ασκείται στον Νίκο Μουτσινά, πήρε η Ελένη Τσολάκη, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο έμπειρος παρουσιαστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η οποία και θα προβληθεί την προσεχή εβδομάδα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του “Πρωινού ΣουΣου” επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ο Νίκος Μουτσινάς μέσα του κατανοεί το γεγονός ότι τον περιμένουν στη… γωνία, ενώ ταυτόχρονα παραδέχτηκε πως ότι και να γινόταν εκείνος θα σχολιάζονταν.

Τα όσα είπε η Ελένη Τσολάκη για τον Νίκο Μουτσινά

Αρχικά η Ελένη Τσολάκη υπογράμμισε πως ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει δίκιο σε όσα λέει απαντώντας στην κρητική που του γίνεται. «Δίκιο έχει για μένα. Μπορεί να το διαχειρίζεται γιατί έχει δουλέψει με τον εαυτό του, απείχε για ένα διάστημα όταν ένιωσε ότι γέμισε, με όλο αυτό που συνέβαινε, επέλεξε να απέχει και επέστρεψε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξάλλου, σημείωσε ότι ο Νίκος Μουτσινάς γνωρίζει πως λειτουργεί ο χώρος και το σύστημα, επομένως δεν έπρεπε να του προκαλεί έκπληξη όλο αυτό που γίνεται. «Βαθιά μέσα του και εκείνος καταλαβαίνει ότι τον περιμένουν στη γωνία. Ξέρει πως λειτουργεί ο χώρος, η δουλειά και το σύστημα που δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε μέρος».

Διαβάστε επίσης: Ελένη Τσολάκη: Η υπεράσπιση στον Γιώργο Τσαλίκη – «Μου άρεσε η τοποθέτηση του…»

«Ότι και να έκανε θα το σχολιάζαμε…»

Τέλος η Ελένη Τσολάκη προχώρησε στην παραδοχή πως οτιδήποτε και να έκανε στα επαγγελματικά του ο Νίκος Μουτσινάς, θα ήταν λόγος να ασχοληθεί κανείς μαζί του. «Ασχολούμαστε τόσο πολύ με τον Νίκο γιατί ό,τι και να έκανε πάλι θα το σχολιάζαμε, γιατί κάνει μια βραδινή εκπομπή. Σίγουρα θα ασχολούμασταν μαζί του είτε απείχε είτε όχι», είπε σχετικά για να καταλήξει: «Τα νούμερα είναι αυτά που καθορίζουν και καθοδηγούν κάπως και τη μορφή που παίρνει ο σχολιασμός».