Η Ελένη Τσολάκη σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 28/11, στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, μίλησε για ακόμη μια φορά για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου του OPEN TV.

Είναι γνωστό, ότι η παρουσιάστρια, αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στο κομμάτι των νούμερων που φέρνει η εκπομπή της στο κανάλι του OPEN TV, ωστόσο, φαίνεται πως καταφέρνει να αφήνει το δικό της ιδιαίτερο στίγμα στις τηλεοπτικές οθόνες, διατηρώντας την εκπομπή της ανάμεσα στους… μεγάλους καρχαρίες.

Τι απάντησε η Ελένη Τσολάκη για τα νούμερα τηλεθέασης

Η Ελένη Τσολάκη λοιπόν, είπε σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης: «Και φέτος και πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά με τα νούμερα. Σε στεναχωρούν αν δεν είναι καλά αλλά μέχρι εκεί. Όταν αισθάνεσα ότι κάνεις ό, τι περισσότερο μπορείς μετά όλο αυτό το πράγμα μεγαλώνει».

Τι συμβαίνει;

Συγκεκριμένα, η Τσολάκη εργάζεται με το ένα τέταρτο – θα μπορούσε να πει κανείς – του budget που διαθέτουν τα μεγαλύτερα κανάλια για την πρωινή ζώνη σε ένα κανάλι που σε γενικότερο βαθμό μένει πίσω στην τηλεθέαση. Παρ’ όλα αυτά, η παρουσιάστρια δίνει τη δική της μάχη καθημερινά, με φρέσκια ενέργεια και χωρίς να πτοείται από τις δυσκολίες – Δείτε εδώ παλαιότερες δηλώσεις της.

Υπενθυμίζουμε πως η Ελένη Τσολάκη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια το 2006, σε ηλικία 20 ετών, μέσω του τοπικού σταθμού TV Θεσσαλονίκη. Εκεί ανέλαβε την παρουσίαση της αθλητικής εκπομπής Απλός Παρατηρητής για μία σεζόν. Ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή Βεντέτα, τη σεζόν 2007-2008, στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV 100.