Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day του ALPHA και τη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη. Η τραγουδίστρια που φέτος πρωταγωνιστεί και στο θέατρο, συγκεκριμένα, «Το μεγάλο μας τσίρκο», μίλησε για όλα.
Η συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
«Κατά κάποιο τρόπο ακολουθώ τα βήματα του πατέρα μου. Παλιά δεν ήθελα να το αποδεχθώ. Με τους γονείς μου πέρασα πάρα πολλή αντίδραση στο παρελθόν και ακόμα περνάω. Ακόμα πράγματα μου σπάνε τα νεύρα», ανέφερε αρχικά για τη συνεργασία με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη.

«Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου και κατ’επέκταση και με τους άλλους. Προσπαθώ τώρα που έχω ηρεμήσει να μην είμαι τόσο με τους άλλους για να την σκαπουλάρω κι εγώ. Είμαι ντροπή και συνεσταλμένη. Δεν μου αρέσει να κάνω θόρυβο. Μου αρέσει να παρατηρώ», συνέχισε η τραγουδίστρια.
Για τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της στο πέρασμα των χρόνων, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, δήλωσε: «Πειραματίστηκα πολύ με τα μαλλιά μου. Γενικώς είμαι πειραματικό στοιχείο. Τις φοβάμαι τις αλλαγές αλλά τις τολμάω. Δεν έχω comfort zone. Δεν είμαι άνθρωπος που επαναλαμβάνομαι. Δεν έχω στέκι, ρισκάρω».
«Μου αρέσει μια συγκεκριμένη εικόνα και παίζω ρόλο στην ψυχολογία μου. Προσπαθώ να την έχω, δεν τα έχω καταφέρει. Η σχέση με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική. Όλο ανεβοκατεβαίνω», ανέφερε επίσης.

Επιπλέον, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο: «Με τον Νίκο έχουμε πράγματα να ανακαλύψουμε ο ένας για τον άλλο. Ακόμα υπάρχει αυτή η ανάγκη. Αυτό μας κρατάει μαζί. Υπάρχει μια εξέλιξη. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή γιατί λέγεται προσωπική. Δεν είναι ωραίο να ασχολούμαστε με την προσωπική ζωή γιατί χωρίζουμε…. Δεν θέλω να μιλάω για τις σχέσεις μου γιατί όταν googlaρει o άλλος δεν θέλω να βλέπει την λίστα. Δεν είναι ωραίο».
">
">
">
">
">
">
">
">