Τα σχολεία άνοιξαν και επίσημα την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου και τα social media γέμισαν με αναρτήσεις από τους Έλληνες celebrities που πήγαιναν με τα παιδιά τους στις νέες τους τάξεις, για τον αγιασμό και τις πρώτες τους στιγμές με τους νέους συμμαθητές τους – δείτε εδώ.
Την Παρασκευή 12/9 και η Ελισάβετ Μουτάφη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του γιου της, Δημήτρη, τον οποίο υιοθέτησε περίπου ένα χρόνο πριν, μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή, από την Αφρική.
Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη από την πρώτη ημέρα του γιου της στο σχολείο
Ο μικρός πόζαρε στραμμένος από την αντίθετη πλευρά, δείχνοντας την σχολική του τσάντα στην κάμερα, κατά την διαδρομή που έκανε με την μητέρα του για τον νέο του χώρο, με την ηθοποιό να είναι γεμάτη υπερηφάνεια παρατηρώντας τον.
Δείτε επίσης: Μάνος Νιφλής: Αποκαλύπτει για την υιοθεσία του γιου του – «Με την Ελισάβετ κάναμε 2-3 εξωσωματικές αλλά…»

Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της
Η Ελισάβετ Μουτάφη, πριν από λίγους μήνες, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου μίλησε με λεπτομέρειες για το ταξίδι που έκανε μέχρι να υιοθετήσει τον γιο της Δημήτρη: Από τη στιγμή που γνωρίστηκαν μέχρι την ώρα που μετακόμισαν μαζί στην Ελλάδα.
«Κάναμε γύρισμα σε ένα νεκροταφείο πέρσι, και δεν είχα πει τίποτα, καθώς μας το είχε απαγορέψει η κοινωνική υπηρεσία, μέχρι να βρεθεί το παιδί. Μου στέλνει φωτογραφία η δικηγόρος μου και άλλαξα χρώμα, δίπλα μου ήταν η Πέγκυ Τρικαλιώτη και τότε της είπα τι συνέβαινε. Εν τω μεταξύ να βιάζονται στο γύρισμα και να τους φωνάζει η Πέγκυ ότι είμαστε στο τηλέφωνο με δικηγόρους, να γίνεται της μουρλής!», δήλωσε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.
Δείτε επίσης: Ελισάβετ Μουτάφη: Βάζει τέλος στα σχόλια για την υιοθεσία του γιου της – «Δεν θέλω “μπράβο”»
«Δεν μπόρεσα να κλάψω, γιατί ήταν τέτοιο το σοκ. Τον είδα και είπα “αυτός είναι”. Μόλις βρήκα τέσσερις μέρες κενό από τα γυρίσματα πήγα στην Αφρική. Ήταν προετοιμασμένος από τους ανθρώπους εκεί και ήρθε στην αγκαλιά μου κατευθείαν. Όταν ασχολιόμουν με άλλα παιδάκια, κρυβόταν, ήθελε να με έχει δική του. Νομίζω ήταν αυτόματος ο έρωτας που υπήρξε μεταξύ μας», συμπλήρωσε.
«Το ζόρικο ήταν που έπρεπε να φύγω, ήθελα να τον πάρω μαζί μου. Μίλησα με την Ευγενία Δημητροπούλου, τη Φωτεινή Παντζιά, που έχουν υιοθετήσει από τη Σιέρρα Λεόνε, με βοήθησαν πολύ. Στην αρχή αναρωτιόμουν “Πώς θα πάω και θα φύγω”, δεν ήταν εύκολο. Δύο μέρες τον ήξερα, αλλά ήταν το παιδί μου», εξομολογήθηκε εν συνεχεία η Ελισάβετ Μουτάφη.
Για να καταλήξει: «Μιλάει αγγλικά, εκεί είχα δυσκολία. Λέγαμε να του μιλάμε ελληνικά για να μαθαίνει, αλλά μας ξέφευγε το αγγλικό. Μου λέει και η δασκάλα του ότι έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο. Νιώθω ότι με επέλεξε με κάποιο τρόπο, αλλά το καταλαβαίνω και τώρα. Παρόλο που είναι πολύ δυναμικός, είναι τόσο τρυφερός και στην αγκαλιά μου, όπως και με τον πατέρα μου, τις αδερφές του, όλο τον κόσμο».