Για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, αλλά και για τα σχόλια που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Ζαρίφη και τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Μια Ελλάδα παρέα», μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην κάμερα του Happy Day.

Η ίδια αποκάλυψε πως η εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο, χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα. «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα ξεκινήσει την εκπομπή του βαριά-βαριά Νοέμβριο, δεν θα πω περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Γκαγκάκη για Μαλέσκου-Ζαρίφη: «Δεν έπρεπε και δεν πρέπει τίποτα»

Στη συνέχεια, η συζήτηση πέρασε στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Ζαρίφη, με την Κατερίνα Γκαγκάκη να σχολιάζει τα όσα ακούγονται σχετικά με τη συμμετοχή της δεύτερης στο «Μια Ελλάδα παρέα». Με αφορμή τα σχόλια πως η Κατερίνα Ζαρίφη δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου, η Κατερίνα Γκαγκάκη αντέδρασε εμφανώς ενοχλημένη, τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος να προδικάζεται η πορεία μιας εκπομπής πριν ακόμη αυτή εξελιχθεί.

«Δεν έπρεπε και δεν πρέπει τίποτα, μια παρέα είπαμε. Το λέω αρκετά ενοχλημένη ότι πρέπει να προδικάσουμε την όποια εξέλιξη και να δημιουργήσουμε θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Θα έπρεπε όλοι εμείς να μην θέλουμε να οδηγείται προς τα εκεί», ανέφερε.

Μάλιστα, η ίδια στάθηκε και στη συζήτηση γύρω από τα τηλεοπτικά «περγαμηνά» του κάθε προσώπου, υποστηρίζοντας πως είναι άτοπο να μπαίνουν σε διαδικασία σύγκρισης οι επαγγελματικές διαδρομές των δύο γυναικών. «Είναι ξεκάθαρο το τι εννοούμε. Τι περγαμηνές έχει ο καθένας, να τις βάλουμε κάτω να τις μετρήσουμε; Είναι αστείο», κατέληξε η Κατερίνα Γκαγκάκη.