Χθες έγινε γνωστή η τραγική είδηση ότι ο Βασίλης Δημάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών. Απεβίωσε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατούνταν, καθώς είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.
Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο κρατουμένων, ενώ στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ώστε να διαπιστώσει ποια είναι τα αίτια του θανάτου του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό το τι συνέβη.
Η Ερασμία Μάνου, η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην σύντροφός του παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του MEGA, Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα, δηλώνοντας συγκλονισμένη με το γεγονός, ενώ εξήγησε πως ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του Βασίλη Δημάκη. Είπε μάλιστα, πως είχε μιλήσει μαζί του λίγες μέρες πριν πεθάνει και πως όλα ήταν μια χαρά.
Δείτε επίσης: Βασίλης Δημάκης: Οι τελευταίες αναρτήσεις του – Σκέφτονταν ακόμα την Ερασμία Μάνου
Τα πρώτα λόγια της Ερασμίας Μάνου για τον θάνατο του Βασίλη Δημάκη στην κάμερα
«Δεν ξέρω τίποτα, περιμένω να μάθω και εγώ. Είμαι πολύ δύσκολα, τι να σας πω και εγώ, ό,τι ξέρετε και εσείς ξέρω. Έχει πάει η οικογένειά του εκεί και περιμένουμε να δούμε τι έχει συμβεί», δήλωσε η Ερασμία Μάνου στην κάμερα της εκπομπής.
Η πρώτη ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου από τον θάνατου Βασίλη Δημάκη
Λίγες ώρες μετά τον θανατό του, η Ερασμία Μάνου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, σπαράζοντας για τον χαμό του πρώην συντρόφου της. Θα τον αγαπάει για πάντα και κάποια μέρα είναι σίγουρη ότι θα συναντηθούν ξανά για να περάσουν την αιωνιότητα μαζί, όπως έγραψε.
«Δεν βγαίνει καμία λέξη…
Μόνο σιωπή και ατελείωτες αναμνήσεις…
Αυτό το χαμόγελο σου…
Αυτό το κολάζ με τις φωτογραφίες μας…
Πόνος !…
Θα σ’αγαπάω όσο αναπνέω όπως σου υποσχέθηκα..
Αντίο ψυχή μου…
Πέτα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ… Θα βρεθούμε και πάλι,
για όσα αφήσαμε στη μέση …», ήταν η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου.