Η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της, δεν έχει σταματήσει να αγωνίζεται για να αποδείξει την αθωότητά της, ενάντια στο σύστημα που, όπως υποστηρίζει, προσπαθούσε να την κάνει να παραδεχθεί πράγματα που δεν είχε κάνει, εκβιάζοντάς τη με το παιδί της – δείτε εδώ.
Παρόλα αυτά, τώρα στις γιορτές, θα πάρει μία ανάσα μαζί με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, και την κόρη τους, καθώς να φύγουν για λίγες μέρες από την Αθήνα και θα ταξιδέψουν μέχρι την Θεσσαλονίκη, όπου θα χαλαρώσουν και θα ξεφύγουν για λίγο, όπως αποκαλύφθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.
Τα τελευταία νέα για την Εύα Καϊλή και την οικογένειά της
Σύμφωνα, μάλιστα, με το ίδιο ρεπορτάζ, ανάσα ανακούφισης αποτελεί για την ίδια και την οικογένειά της, το γεγονός πως παραιτήθηκε και ο τρίτος ανακριτής στην υπόθεσή της και κανείς δεν επιθυμεί να αναλάβει αυτή την “καυτή” καρέκλα.
Στην εκπομπή, εντωμεταξύ, προβλήθηκε και ένα απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε το ζευγάρι σε ξένο κανάλι και κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια αυτής φαίνεται η κόρη τους, η οποία πλησίασε την μητέρα της και την αναζητούσε.
Πώς είχε αντιδράσει η μικρή Αριάδνη όταν την είχε δει για πρώτη φορά μετά την φυλάκισή της
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ίδια πριν από καιρό σε ιταλικό μέσο, είχε αποκαλύψει ορισμένες λεπτομέρειες για τη φυλάκισή της, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους προσπάθησαν να της αποσπάσουν μία ομολογία: «Για να με πιέσουν τις πρώτες ημέρες μου είπαν ότι η κόρη μου θα ανατεθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες. Όταν είδα την κόρη μου μετά από έναν μήνα τα πρώτα λεπτά δεν με αναγνώρισε», ανέφερε χαρακτηριστικά.