Η Ευγενία Ξυγκόρου, μια από τις πιο αγαπητές και ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, μίλησε με ειλικρίνεια για μια απρόσμενη δυσκολία που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο στην προσωπική της ζωή. Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά, η ηθοποιός αποκάλυψε πως σύντομα θα χρειαστεί να αποχωρήσει από το σπίτι όπου μένει στον Νέος Κόσμος, καθώς οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να το πουλήσουν.

Με απλότητα και χιούμορ, η Ευγενία Ξυγκόρου μοιράστηκε την αγωνία της για την αναζήτηση ενός νέου σπιτιού σε μια εποχή που τα ενοίκια έχουν εκτοξευθεί, περιγράφοντας τι θα ήθελε να έχει το επόμενο σπίτι της και πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί κάτι οικονομικό. Παράλληλα, μίλησε και για τη δημιουργική περίοδο που διανύει, αποκαλύπτοντας νέες καλλιτεχνικές ασχολίες αλλά και την επιθυμία της να δοκιμαστεί σε διαφορετικούς ρόλους στην τηλεόραση.

Η εξομολόγηση της Ευγενίας Ξυγκόρου

«Μένω στον Νέο Κόσμο αλλά όχι για πολύ, γιατί με διώχνουν, θέλουν να το πουλήσουν. Δεν είναι Έλληνες, είναι Ολλανδοί. Ψάχνω ένα σπίτι όχι μεγάλο, 55 τ.μ. Θα ήθελα να έχει ηλεκτρικές συσκευές, μην αγοράσω εγώ. Ψυγείο, ένα μεγάλο ψυγείο γιατί τώρα έχω μικρό και με έχει ταλαιπωρήσει. Θα ήθελα ένα μπαλκονάκι, να μπαίνει φως. Κάπως κεντρικά θα ήθελα να είναι γιατί δεν οδηγώ ακόμα, φοβάμαι. Είναι πάρα πολύ ακριβά πλέον. 700 ευρώ δεν είναι μια οκ προσφορά;».

«Έχω αρχίσει να ζωγραφίζω, φτιάχνω σκηνικά για μινιατούρες. Την ψάχνω έτσι αυτό τον καιρό. Είναι καιρός να παίξω σε μια σύγχρονη σειρά. Να δοκιμάσω να μιλήσω και λίγο με διαφορετικό τρόπο από ότι τα εποχής. Να δοκιμάσω κάτι άλλο θέλω».

«Δεν έχω γυρίσματα πλέον κι έχω μόνο την παράσταση απογευματινές ώρες. Ξυπνάω πολύ αργά δεν κάνω τίποτα, δεν έχω συνηθίσει σε τέτοια ωράρια. Η προσωπική μου ζωή μόνο έχει ευνοηθεί, ξεκουράζομαι περισσότερο, έχω λιγότερο στρες και φροντίζω λίγο περισσότερο τον εαυτό μου αλλά καταλήγω να κοιμάμαι 5 το πρωί και δεν έχω κάνει και τίποτα».